Kunstgras Waddinxveen

Bij de Kunstgrasgigant kunt u voor kunstgras vanuit Waddinxveen terecht bij onze vestiging in Pijnacker of Ridderkerk. Een kunstgrasveld is niet alleen zeer veelzijdig, het is ook nog eens erg scherp geprijsd. Voor een zeer scherpe prijs kunt u uw tuin of zelfs een speeltuin of compleet sportveld van een totaal nieuwe uitstraling voorzien. Bij de Kunstgrasgigant kunt een keuze maken uit een enorm aanbod van verschillende soorten kunstgras. En dat hoeft niet eens groen te zijn! Voor sommige sportvelden bijvoorbeeld is het best handig wanneer u een ander kleurtje kunt kiezen. Bovendien zijn de kunstgras velden die wij verkopen meteen voorzien van de complete belijning. Benader voor contact vanuit Waddinxveen onze vestiging in Pijnacker of kom gewoon gezellig langs!

Bel ons op 085 – 9020306Vraag een GRATIS stalenpakket aan!

Met onze actiegrassen wordt kunstgras leggen in Waddinxveen nog goedkoper!

Vraag een offerte aan!

Direct uit onze voorraad leverbaar

Wij hebben regelmatig actie grassen op onze vestigingen. Deze worden tegen een nog scherpere prijs aangeboden dan ons andere kunstgras, dat overigens ook al behoorlijk scherp geprijsd is. Indien u een grote tuin te vullen heeft in Waddinxveen is het wel makkelijk om hiervoor eerst een offerte aan te vragen. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat u nog wat te vragen heeft over ons kunstgras en hier wat meer informatie over wilt hebben. In dat geval kunt u ons bellen op telefoonnummer 085-902 03 06.

Neem contact op

ONZE TOP COLLECTIE GRASSEN:  Uw beste keus!

TÜV Rheinland getest, bekijk rapport   ✓ Veilig en kindvriendelijk   ✓ 10 jaar garantie

kunstgras-Aerdenhout-Superieur.png

Aerdenhout Superieur

De unieke C-vormige vezel maakt dat dit grassoort een zeer sterke veerkracht heeft en hierdoor uitermate bestand is tegen zware en veelvuldige betreding. Daarom zeer geschikt als speelgras.

€ 31,95 per m²

kunstgras-Blaricum-Prestige.png

Blaricum Prestige

De UV-stabiliteit zorgt ervoor dat de frisgroene uitstraling behouden blijft op langere termijn. De hoogte en stevigheid van de vezels maken dat dit kunstgras geschikt is voor zowel sier als speelgras.

€ 27,95 per m²

kunstgras-Bloemendael-Excellent.png

Bloemendael Excellent

Als u zoekt naar speelgras voor kinderen en huisdier(en) dan is de Bloemendael de beste keuze. Door de hoogte van de sprieten en de compacte samenstelling voelt dit gras extreem zacht aan.

€ 34,95 per m²

kunstgras-Wassenaar-de-Luxe.png

Wassenaar deLuxe

Dit grassoort bestaat uit drie verschillende kleuren vezels en een tweekleurige mosdraad. Dat zorgt voor een bijzonder mooie natuurgetrouwe uitstraling!

€ 22,95 per m²

Benieuwd naar onze top collectie grassen?  
  • Vraag een GRATIS stalenpakket aan!
Scroll naar boven