Kunstgras Voorschoten

Het kan een goede optie zijn om kunstgras te laten leggen in uw tuin of op uw dakterras of balkon in Voorschoten. Zeker voor mensen die niet bepaald groene vingers hebben, maar er wel van houden is het leggen van kunstgras een mooi alternatief. In het verleden waren kunstgrasmatten niet heel mooi en waren ze niet echt te vergelijken met echte grasmatten. Tegenwoordig is dat wel anders en zijn verschillende soorten kunstgras verkrijgbaar in Voorschoten die nauwelijks meer te onderscheiden zijn. Bij de Kunstgrasgigant kunt u terecht voor kunstgras met diverse toepassingen. Wij horen graag van u wat u zoekt!

Bel ons op 085 – 9020306Vraag een GRATIS stalenpakket aan!

Voordelig kunstgras in Voorschoten vindt u in onze couponhal

Vraag een offerte aan!

Kunstgras is in veel gevallen al goedkoper dan het leggen van echt gras, maar het is ook mogelijk om voor nog minder geld te profiteren van de voordelen die kunstgras kan opleveren voor uw tuin of balkon in Voorschoten. In onze couponhal, die u in iedere vestiging van de Kunstgrasgigant kunt vinden, worden regelmatig restpartijen aangeboden die nog aantrekkelijker geprijsd zijn! Zo kunt u voor weinig geld geniet van een geheel nieuwe aanblik van uw buitenruimte. Vanuit Voorschoten kunt u snel komen kijken bij onze vestiging in Delft of Lisserbroek. U kunt ons met vragen natuurlijk ook gewoon bellen op telefoonnummer 085-902 03 06.

Neem contact op

ONZE TOP COLLECTIE GRASSEN:  Uw beste keus!

TÜV Rheinland getest, bekijk rapport   ✓ Veilig en kindvriendelijk   ✓ 10 jaar garantie

kunstgras-Aerdenhout-Superieur.png

Aerdenhout Superieur

De unieke C-vormige vezel maakt dat dit grassoort een zeer sterke veerkracht heeft en hierdoor uitermate bestand is tegen zware en veelvuldige betreding. Daarom zeer geschikt als speelgras.

€ 31,95 per m²

kunstgras-Blaricum-Prestige.png

Blaricum Prestige

De UV-stabiliteit zorgt ervoor dat de frisgroene uitstraling behouden blijft op langere termijn. De hoogte en stevigheid van de vezels maken dat dit kunstgras geschikt is voor zowel sier als speelgras.

€ 27,95 per m²

kunstgras-Bloemendael-Excellent.png

Bloemendael Excellent

Als u zoekt naar speelgras voor kinderen en huisdier(en) dan is de Bloemendael de beste keuze. Door de hoogte van de sprieten en de compacte samenstelling voelt dit gras extreem zacht aan.

€ 34,95 per m²

kunstgras-Wassenaar-de-Luxe.png

Wassenaar deLuxe

Dit grassoort bestaat uit drie verschillende kleuren vezels en een tweekleurige mosdraad. Dat zorgt voor een bijzonder mooie natuurgetrouwe uitstraling!

€ 22,95 per m²

Benieuwd naar onze top collectie grassen?  
  • Vraag een GRATIS stalenpakket aan!
Scroll naar boven