Kunstgras Vlaardingen

Kunstgras in omgeving Vlaardingen schaft u aan voor een scherpe prijs bij Kunstgrasgigant. Wij bieden een groot en veelzijdig aanbod, aantrekkelijke prijzen en advies op maat. Bezoek onze zaak in Delft-Pijnacker. Onze medewerkers staan voor u klaar en vertellen u alles wat u wilt weten over kunstgras. Voor welke toepassing u ook kunstgras zoekt, wij hebben het in huis! Indien gewenst bezorgen wij het kunstgras van uw keuze graag bij u thuis.

Bel ons op 085 – 9020306Vraag een GRATIS stalenpakket aan!

Kunstgras Vlaardingen: wij snijden kunstgras voor u op maat

Wij beschikken over een gigantisch assortiment kwaliteitskunstgras. Met meer dan 20 soorten kunstgras en een wekelijkse toevoer van nieuwe partijen kunnen wij vrijwel altijd direct uit onze voorraad leveren. Indien gewenst snijden wij het kunstgras van uw keuze voor u op maat zodat u het eenvoudig in uw eigen auto mee kunt nemen. Kunt u wel wat hulp gebruiken bij het leggen van uw gazon? Ook dan zijn wij u graag van dienst!

Vraag een offerte aan!

Kunstgras voor uiteenlopende toepassingen

Ons kunstgras dat u in omgeving Vlaardingen aanschaft bij Kunstgrasgigant Delft-Pijnacker is inzetbaar voor vele toepassingen. Als ondergrond voor sportvelden en terrassen maar ook als ondergrond bij speeltoestellen is kunstgras een slimme keuze. Het kunstgras is zacht, UV-bestendig en rot- en schimmelvrij. Wilt u meer weten over ons aanbod? Neem gerust contact met ons op door te bellen naar 015 - 82 00 327.

Kunstgras in Vlaardingen voor een scherpe prijs: kom langs bij Kunstgrasgigant Delft-Pijnacker!

Neem contact op

ONZE TOP COLLECTIE GRASSEN:  Uw beste keus!

TÜV Rheinland getest, bekijk rapport   ✓ Veilig en kindvriendelijk   ✓ 10 jaar garantie

kunstgras-Aerdenhout-Superieur.png

Aerdenhout Superieur

De unieke C-vormige vezel maakt dat dit grassoort een zeer sterke veerkracht heeft en hierdoor uitermate bestand is tegen zware en veelvuldige betreding. Daarom zeer geschikt als speelgras.

€ 31,95 per m²

kunstgras-Blaricum-Prestige.png

Blaricum Prestige

De UV-stabiliteit zorgt ervoor dat de frisgroene uitstraling behouden blijft op langere termijn. De hoogte en stevigheid van de vezels maken dat dit kunstgras geschikt is voor zowel sier als speelgras.

€ 27,95 per m²

kunstgras-Bloemendael-Excellent.png

Bloemendael Excellent

Als u zoekt naar speelgras voor kinderen en huisdier(en) dan is de Bloemendael de beste keuze. Door de hoogte van de sprieten en de compacte samenstelling voelt dit gras extreem zacht aan.

€ 34,95 per m²

kunstgras-Wassenaar-de-Luxe.png

Wassenaar deLuxe

Dit grassoort bestaat uit drie verschillende kleuren vezels en een tweekleurige mosdraad. Dat zorgt voor een bijzonder mooie natuurgetrouwe uitstraling!

€ 22,95 per m²

Benieuwd naar onze top collectie grassen?  
  • Vraag een GRATIS stalenpakket aan!
Scroll naar boven