Sluit navigatie

Kunstgras Schiedam

Kunstgrasgigant is uw leverancier van kunstgras in omgeving Schiedam. Met scherpe prijzen, een omvangrijk veelzijdig assortiment en uitgebreide service leveren wij ons kunstgras zowel aan particuliere als zakelijke klanten. Ons kunstgras is vrijwel niet van echt gras te onderscheiden en staat mooi in Schiedam. Onze matten zijn verkrijgbaar met zowel lange als korte sprieten, eventueel gecombineerd met mosdraad. Laat u verrassen door ons aanbod en bezoek onze vestiging in Delft-Pijnacker!

Bel ons op 085 – 9020306

Kunstgras Schiedam: bezoek ons couponhal en profiteer van extra voordeel

Kunstgras in omgeving Schiedam schaft u bij ons aan voor een extra voordelige prijs. In onze couponhal bieden wij een grote voorraad restpartijen, verkrijgbaar voor een extra scherpe prijzen. Deze restpartijen kunstgras doen niet af aan kwaliteit, uitstraling en functionaliteit. Alleen de prijs is anders, en dat is wel zo aantrekkelijk. Eventueel kunnen wij coupons voor u op maat snijden. Ook leggen wij het kunstgras van uw keuze graag voor u!

Vraag een offerte aan!

Meer informatie en contact

Wilt u meer weten over het kunstgras dat wij in omgeving Schiedam aanbieden? Kom langs in onze zaak, onze medewerkers voorzien u graag van advies op maat. Daarnaast kunt u ook contact met ons opnemen door te bellen naar telefoonnummer 015 - 82 00 327. Like onze Facebookpagina en blijf op de hoogte van leuke acties en nieuws van onze vestigingen!

Kunstgras in omgeving ’s Schiedam voor een scherpe prijs: kom langs bij Kunstgrasgigant Delft-Pijnacker!

Neem contact op

Scroll naar boven