Sluit navigatie

Kunstgras Pijnacker

Kunstgras in omgeving Pijnacker schaft u aan bij uw kunstgrasspecialist in Delft-Pijnacker: Kunstgrasgigant. U vindt bij ons alle denkbare typen kunstgras. Ons kunstgras is vrijwel niet van echt te onderscheiden en voor uiteenlopende toepassingen inzetbaar. Sportvelden, balkons, terrassen en kinderkamers: u voorziet ze eenvoudig en snel van onderhoudsarm kunstgras of een decoratieve vloerbedekking. Laat u verrassen door onze scherpe prijzen en breng vandaag nog een bezoek aan onze zaak in Delft-Pijnacker.

Bel ons op 085 – 9020306

Kunstgras Pijnacker: kopen en direct meenemen

Kunstgras in omgeving Pijnacker schaft u aan bij ons. Niet alleen bieden wij een ruime sortering gras, wij voorzien u ook graag van advies op maat zodat u een weloverwogen keuze kunt maken. Meer dan 20 grassoorten zijn direct uit onze voorraad leverbaar. Kopen betekent dan ook vrijwel altijd direct meenemen. Wij snijden uw grasmatten indien gewenst voor u op maat. Vrijwel altijd lukt het kunstgras achter in uw auto mee te nemen. Bovendien kunnen wij kunstgras ook bij u op locatie bezorgen tegen een kleine meerprijs (in overleg).

Vraag een offerte aan!

Het hele jaar door een prachtig groen gazon

Ons kunstgras is UV-bestendig en rot- en schimmelvrij. Hiermee bieden wij u een duurzame variant op echt gras. Het hele jaar door een prachtig groen gazon zonder dat u hier moeite voor hoeft te doen: Kunstgrasgigant maakt het mogelijk. Schaf kunstgras in omgeving Pijnacker vandaag nog bij ons aan!

Kunstgras in omgeving Pijnacker voor een scherpe prijs: kom langs bij Kunstgrasgigant Delft-Pijnacker!

Neem contact op

Scroll naar boven