Kunstgras Pijnacker

Kunstgras in omgeving Pijnacker schaft u aan bij uw kunstgrasspecialist in Delft-Pijnacker: Kunstgrasgigant. U vindt bij ons alle denkbare typen kunstgras. Ons kunstgras is vrijwel niet van echt te onderscheiden en voor uiteenlopende toepassingen inzetbaar. Sportvelden, balkons, terrassen en kinderkamers: u voorziet ze eenvoudig en snel van onderhoudsarm kunstgras of een decoratieve vloerbedekking. Laat u verrassen door onze scherpe prijzen en breng vandaag nog een bezoek aan onze zaak in Delft-Pijnacker.

Bel ons op 085 – 9020306Vraag een GRATIS stalenpakket aan!

Kunstgras Pijnacker: kopen en direct meenemen

Kunstgras in omgeving Pijnacker schaft u aan bij ons. Niet alleen bieden wij een ruime sortering gras, wij voorzien u ook graag van advies op maat zodat u een weloverwogen keuze kunt maken. Meer dan 20 grassoorten zijn direct uit onze voorraad leverbaar. Kopen betekent dan ook vrijwel altijd direct meenemen. Wij snijden uw grasmatten indien gewenst voor u op maat. Vrijwel altijd lukt het kunstgras achter in uw auto mee te nemen. Bovendien kunnen wij kunstgras ook bij u op locatie bezorgen tegen een kleine meerprijs (in overleg).

Vraag een offerte aan!

Het hele jaar door een prachtig groen gazon

Ons kunstgras is UV-bestendig en rot- en schimmelvrij. Hiermee bieden wij u een duurzame variant op echt gras. Het hele jaar door een prachtig groen gazon zonder dat u hier moeite voor hoeft te doen: Kunstgrasgigant maakt het mogelijk. Schaf kunstgras in omgeving Pijnacker vandaag nog bij ons aan!

Kunstgras in omgeving Pijnacker voor een scherpe prijs: kom langs bij Kunstgrasgigant Delft-Pijnacker!

Neem contact op

ONZE TOP COLLECTIE GRASSEN:  Uw beste keus!

TÜV Rheinland getest, bekijk rapport   ✓ Veilig en kindvriendelijk   ✓ 10 jaar garantie

kunstgras-Aerdenhout-Superieur.png

Aerdenhout Superieur

De unieke C-vormige vezel maakt dat dit grassoort een zeer sterke veerkracht heeft en hierdoor uitermate bestand is tegen zware en veelvuldige betreding. Daarom zeer geschikt als speelgras.

€ 31,95 per m²

kunstgras-Blaricum-Prestige.png

Blaricum Prestige

De UV-stabiliteit zorgt ervoor dat de frisgroene uitstraling behouden blijft op langere termijn. De hoogte en stevigheid van de vezels maken dat dit kunstgras geschikt is voor zowel sier als speelgras.

€ 27,95 per m²

kunstgras-Bloemendael-Excellent.png

Bloemendael Excellent

Als u zoekt naar speelgras voor kinderen en huisdier(en) dan is de Bloemendael de beste keuze. Door de hoogte van de sprieten en de compacte samenstelling voelt dit gras extreem zacht aan.

€ 34,95 per m²

kunstgras-Wassenaar-de-Luxe.png

Wassenaar deLuxe

Dit grassoort bestaat uit drie verschillende kleuren vezels en een tweekleurige mosdraad. Dat zorgt voor een bijzonder mooie natuurgetrouwe uitstraling!

€ 22,95 per m²

Benieuwd naar onze top collectie grassen?  
  • Vraag een GRATIS stalenpakket aan!
Scroll naar boven