Sluit navigatie

Kunstgras Noordwijk

Een mooi gazon dat het hele jaar door fris groen ziet zonder dat u hier iets voor hoeft te doen: kunstgras in omgeving Noordwijk koopt u bij Kunstgigant. Scherpe prijzen, eerlijk advies op maat, een gigantisch aanbod en uitgebreide service. Dát is Kunstgrasgigant. Bezoek onze zaak in Lisserbroek en laat u inspireren door de mogelijkheden die kunstgras u biedt. De koffie staat klaar!

Bel ons op 085 – 9020306

Kunstgras Noordwijk: vrijwel niet van echt te onderscheiden

Kunstgras in Noordwijk. Op sportvelden, in uw tuin, als vloerbedekking op uw boot, een mooie grasmat op uw terras of als groenvoorziening op uw balkon. Met kunstgras kan het allemaal. Ons kunstgras is duurzaam en onderhoudsvrij. Bovendien is het vrijwel niet van echt te onderscheiden. Benieuwd naar onze mogelijkheden? Kom onze grasmatten bekijken in onze zaak in Lisserbroek en ervaar het effect van kunstgras.

Vraag een offerte aan!

Bezoek onze couponhal

Onze vestiging in Lisserbroek is uw vertrouwde adres voor de levering van kunstgras in omgeving Noordwijk. Hier vindt u ook onze couponhal. Hier bieden wij restpartijen kunstgras aan. Stuk voor stuk prima grasmatten, voor een extra scherpe prijs. Indien gewenst snijden wij de grasmat van uw keuze graag voor u op maat zodat u deze gemakkelijk mee kunt nemen. Tegen een kleine meerprijs bezorgen wij uw kunstgras graag voor u op locatie. Neem voor meer informatie over onze mogelijkheden gerust contact met ons op door te bellen naar 06 - 46 708 161.

Kunstgras in Noordwijk voor een scherpe prijs: kom langs bij Kunstgrasgigant in Lisserbroek!

Neem contact op

Scroll naar boven