Kunstgras Noordwijk

Een mooi gazon dat het hele jaar door fris groen ziet zonder dat u hier iets voor hoeft te doen: kunstgras in omgeving Noordwijk koopt u bij Kunstgigant. Scherpe prijzen, eerlijk advies op maat, een gigantisch aanbod en uitgebreide service. Dát is Kunstgrasgigant. Bezoek onze zaak in Noordwijkerhout en laat u inspireren door de mogelijkheden die kunstgras u biedt. De koffie staat klaar!

Bel ons op 085 – 9020306Vraag een GRATIS stalenpakket aan!

Kunstgras Noordwijk: vrijwel niet van echt te onderscheiden

Kunstgras in Noordwijk. Op sportvelden, in uw tuin, als vloerbedekking op uw boot, een mooie grasmat op uw terras of als groenvoorziening op uw balkon. Met kunstgras kan het allemaal. Ons kunstgras is duurzaam en onderhoudsvrij. Bovendien is het vrijwel niet van echt te onderscheiden. Benieuwd naar onze mogelijkheden? Kom onze grasmatten bekijken in onze zaak in Noordwijkerhout en ervaar het effect van kunstgras.

Vraag een offerte aan!

Bezoek onze couponhal

Onze vestiging in Noordwijkerhout is uw vertrouwde adres voor de levering van kunstgras in omgeving Noordwijk. Hier vindt u ook onze couponhal. Hier bieden wij restpartijen kunstgras aan. Stuk voor stuk prima grasmatten, voor een extra scherpe prijs. Indien gewenst snijden wij de grasmat van uw keuze graag voor u op maat zodat u deze gemakkelijk mee kunt nemen. Tegen een kleine meerprijs bezorgen wij uw kunstgras graag voor u op locatie. Neem voor meer informatie over onze mogelijkheden gerust contact met ons op door te bellen naar 06 - 46 708 161.

Kunstgras in Noordwijk voor een scherpe prijs: kom langs bij Kunstgrasgigant in Noordwijkerhout!

Neem contact op

ONZE TOP COLLECTIE GRASSEN:  Uw beste keus!

TÜV Rheinland getest, bekijk rapport   ✓ Veilig en kindvriendelijk   ✓ 10 jaar garantie

kunstgras-Aerdenhout-Superieur.png

Aerdenhout Superieur

De unieke C-vormige vezel maakt dat dit grassoort een zeer sterke veerkracht heeft en hierdoor uitermate bestand is tegen zware en veelvuldige betreding. Daarom zeer geschikt als speelgras.

€ 31,95 per m²

kunstgras-Blaricum-Prestige.png

Blaricum Prestige

De UV-stabiliteit zorgt ervoor dat de frisgroene uitstraling behouden blijft op langere termijn. De hoogte en stevigheid van de vezels maken dat dit kunstgras geschikt is voor zowel sier als speelgras.

€ 27,95 per m²

kunstgras-Bloemendael-Excellent.png

Bloemendael Excellent

Als u zoekt naar speelgras voor kinderen en huisdier(en) dan is de Bloemendael de beste keuze. Door de hoogte van de sprieten en de compacte samenstelling voelt dit gras extreem zacht aan.

€ 34,95 per m²

kunstgras-Wassenaar-de-Luxe.png

Wassenaar deLuxe

Dit grassoort bestaat uit drie verschillende kleuren vezels en een tweekleurige mosdraad. Dat zorgt voor een bijzonder mooie natuurgetrouwe uitstraling!

€ 22,95 per m²

Benieuwd naar onze top collectie grassen?  
  • Vraag een GRATIS stalenpakket aan!
Scroll naar boven