Kunstgras Nieuw-Vennep

Het mooiste kunstgras voor een scherpe prijs schaft u aan bij Kunstgrasgigant gevestigd nabij Nieuw-Vennep. U vindt bij ons voor vrijwel elke toepassing de ideale grasmat. Maak uw keuze uit meer dan 20 soorten kunstgras, verkrijgbaar in diverse kleuren. Bezoek onze zaak in Lisserbroek. Onze medewerkers voorzien u graag van meer informatie en een eerlijk advies op maat!

Bel ons op 085 – 9020306Vraag een GRATIS stalenpakket aan!

Kunstgras Nieuw-Vennep: geschikt voor diverse toepassingen

Het hele jaar door mooi groen kunstgras in de tuin, dat vrijwel niet van echt gras te onderscheiden is. Een sportveld dat er ook na intensief gebruik nog netjes uitziet en weinig onderhoud behoeft. Een zachte decoratieve vloerbedekking voor de kinderkamer, of een netjes onderhouden terras voorzien van vrolijk gekleurd gras: met kunstgras kan het allemaal. Ons kunstgras is scherp geprijsd en eenvoudig zelf te leggen in Nieuw-Vennep.

Vraag een offerte aan!

Wij leggen grasmatten graag voor u

Kunstgras in omgeving Nieuw-Vennep schaft u aan bij Kunstgrasgigant in Lisserbroek. Wij snijden het kunstgras van uw keuze graag voor u op maat. Kunt u wel wat hulp gebruiken bij het leggen van uw grasmatten? Een professionele hovenier is u graag van dienst. Zo bent u altijd verzekerd van een strak eindresultaat. Bel voor meer informatie naar nummer 06 - 46 708 161 of bezoek onze zaak. De koffie staat klaar!

Kunstgras in Nieuw-Vennep voor een scherpe prijs: kom langs bij Kunstgrasgigant in Lisserbroek!

Neem contact op

ONZE TOP COLLECTIE GRASSEN:  Uw beste keus!

TÜV Rheinland getest, bekijk rapport   ✓ Veilig en kindvriendelijk   ✓ 10 jaar garantie

kunstgras-Aerdenhout-Superieur.png

Aerdenhout Superieur

De unieke C-vormige vezel maakt dat dit grassoort een zeer sterke veerkracht heeft en hierdoor uitermate bestand is tegen zware en veelvuldige betreding. Daarom zeer geschikt als speelgras.

€ 31,95 per m²

kunstgras-Blaricum-Prestige.png

Blaricum Prestige

De UV-stabiliteit zorgt ervoor dat de frisgroene uitstraling behouden blijft op langere termijn. De hoogte en stevigheid van de vezels maken dat dit kunstgras geschikt is voor zowel sier als speelgras.

€ 27,95 per m²

kunstgras-Bloemendael-Excellent.png

Bloemendael Excellent

Als u zoekt naar speelgras voor kinderen en huisdier(en) dan is de Bloemendael de beste keuze. Door de hoogte van de sprieten en de compacte samenstelling voelt dit gras extreem zacht aan.

€ 34,95 per m²

kunstgras-Wassenaar-de-Luxe.png

Wassenaar deLuxe

Dit grassoort bestaat uit drie verschillende kleuren vezels en een tweekleurige mosdraad. Dat zorgt voor een bijzonder mooie natuurgetrouwe uitstraling!

€ 22,95 per m²

Benieuwd naar onze top collectie grassen?  
  • Vraag een GRATIS stalenpakket aan!
Scroll naar boven