Kunstgras Naaldwijk

Kunstgrasgigant Delft-Pijnacker is uw specialist op het gebied van kunstgras in omgeving Naaldwijk. Kom langs in onze zaak en profiteer van een ruime sortering kwaliteitskunstgras, scherpe prijzen en advies op maat. Ons kunstgras is vrijwel niet van echt te onderscheiden en geschikt voor uiteenlopende toepassingen. Kunstgras op sportvelden, het terras of balkon of als speelkleed in de kinderkamer: het kan allemaal! Laat u verrassen door de mogelijkheden van kunstgras en koop uw favoriete kunstgras vandaag nog.

Bel ons op 085 – 9020306Vraag een GRATIS stalenpakket aan!

Kunstgras Naaldwijk: wij bieden u het totaalpakket

Kunstgras in omgeving Naaldwijk, dat schaft u natuurlijk aan bij Kunstgrasgigant in Delft-Pijnacker. Wij zijn een begrip op het gebied van kunstgras, en met een goede reden. Wij bieden:

  • Meer dan 20 soorten kunstgras, direct uit onze voorraad leverbaar;
  • Kunstgras voor de scherpste prijs: wij bieden ook restpartijen aan;
  • Deskundig advies op maat: wij adviseren over de toepassing en geven onderhoudstips.

Vraag een offerte aan!

Bezoek onze vestiging in Delft-Pijnacker

Kies voor een onderhoudsvrij gazon dat het hele jaar door mooi blijft zonder dat u hier omkijken naar heeft. Kunstgrasgigant is uw kunstgrasleverancier in omgeving Naaldwijk. Onze vestiging in Delft-Pijnacker is eenvoudig bereikbaar vanaf de snelweg (A13).Wij verwelkomen u graag in onze zaak. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op door te bellen naar nummer 015 - 82 00 327.

Kunstgras in omgeving Naaldwijk voor een scherpe prijs: kom langs bij Kunstgrasgigant Delft-Pijnacker!

Neem contact op

ONZE TOP COLLECTIE GRASSEN:  Uw beste keus!

TÜV Rheinland getest, bekijk rapport   ✓ Veilig en kindvriendelijk   ✓ 10 jaar garantie

kunstgras-Aerdenhout-Superieur.png

Aerdenhout Superieur

De unieke C-vormige vezel maakt dat dit grassoort een zeer sterke veerkracht heeft en hierdoor uitermate bestand is tegen zware en veelvuldige betreding. Daarom zeer geschikt als speelgras.

€ 31,95 per m²

kunstgras-Blaricum-Prestige.png

Blaricum Prestige

De UV-stabiliteit zorgt ervoor dat de frisgroene uitstraling behouden blijft op langere termijn. De hoogte en stevigheid van de vezels maken dat dit kunstgras geschikt is voor zowel sier als speelgras.

€ 27,95 per m²

kunstgras-Bloemendael-Excellent.png

Bloemendael Excellent

Als u zoekt naar speelgras voor kinderen en huisdier(en) dan is de Bloemendael de beste keuze. Door de hoogte van de sprieten en de compacte samenstelling voelt dit gras extreem zacht aan.

€ 34,95 per m²

kunstgras-Wassenaar-de-Luxe.png

Wassenaar deLuxe

Dit grassoort bestaat uit drie verschillende kleuren vezels en een tweekleurige mosdraad. Dat zorgt voor een bijzonder mooie natuurgetrouwe uitstraling!

€ 22,95 per m²

Benieuwd naar onze top collectie grassen?  
  • Vraag een GRATIS stalenpakket aan!
Scroll naar boven