Kunstgras Maassluis

Kies voor kunstgras en u heeft het hele jaar door een prachtig, onderhoudsarm gazon: kom langs bij Kunstgrasgigant Delft-Pijnacker nabij Maassluis en laat u inspireren door ons aanbod. Met meer dan 20 verschillende soorten kunstgras, geschikt voor uiteenlopende toepassingen, vindt u bij ons altijd wat u zoekt. Of het nu gaat om kunstgras voor sportvelden, de kinderkamer, het terras of de achtertuin, Kunstgrasgigant heeft het!

Bel ons op 085 – 9020306Vraag een GRATIS stalenpakket aan!

Kunstgras Maassluis: van harte welkom in onze zaak

U bent van harte welkom in onze zaak in Delft-Pijnacker om ons aanbod kunstgras in omgeving Maassluis te komen bekijken. Maak uw keuze uit een ruime sortering gras. Indien gewenst voorzien onze medewerkers u graag van advies op maat. Bezoek ook onze couponhal. Hier bieden wij restpartijen aan voor een extra kleine prijs. Wij geven u graag een virtuele rondleiding door onze couponhal.

Vraag een offerte aan!

Kunstgras direct uit onze voorraad leverbaar

Kunstgrasgigant Delft-Pijnacker is goed bereikbaar vanaf de snelweg (A13). Kunstgras in omgeving Maassluis schaft u aan bij ons! Wij kunnen direct uit onze voorraad leveren en helpen u graag met het leggen van uw kunstgras. Wanneer u vragen heeft of meer informatie wilt over ons aanbod en onze service kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar telefoonnummer 015 - 82 00 327.

Kunstgras in omgeving Maassluis voor een scherpe prijs: kom langs bij Kunstgrasgigant Delft-Pijnacker!

Neem contact op

ONZE TOP COLLECTIE GRASSEN:  Uw beste keus!

TÜV Rheinland getest, bekijk rapport   ✓ Veilig en kindvriendelijk   ✓ 10 jaar garantie

kunstgras-Aerdenhout-Superieur.png

Aerdenhout Superieur

De unieke C-vormige vezel maakt dat dit grassoort een zeer sterke veerkracht heeft en hierdoor uitermate bestand is tegen zware en veelvuldige betreding. Daarom zeer geschikt als speelgras.

€ 31,95 per m²

kunstgras-Blaricum-Prestige.png

Blaricum Prestige

De UV-stabiliteit zorgt ervoor dat de frisgroene uitstraling behouden blijft op langere termijn. De hoogte en stevigheid van de vezels maken dat dit kunstgras geschikt is voor zowel sier als speelgras.

€ 27,95 per m²

kunstgras-Bloemendael-Excellent.png

Bloemendael Excellent

Als u zoekt naar speelgras voor kinderen en huisdier(en) dan is de Bloemendael de beste keuze. Door de hoogte van de sprieten en de compacte samenstelling voelt dit gras extreem zacht aan.

€ 34,95 per m²

kunstgras-Wassenaar-de-Luxe.png

Wassenaar deLuxe

Dit grassoort bestaat uit drie verschillende kleuren vezels en een tweekleurige mosdraad. Dat zorgt voor een bijzonder mooie natuurgetrouwe uitstraling!

€ 22,95 per m²

Benieuwd naar onze top collectie grassen?  
  • Vraag een GRATIS stalenpakket aan!
Scroll naar boven