Kunstgras Krimpen aan den IJssel

Onderhoudsvrij kunstgras in de omgeving Krimpen aan den IJssel koopt u bij Kunstgrasgigant in Ridderkerk. Wij hebben een gigantisch assortiment kunstgras tegen scherpe tarieven. U heeft de keuze uit meer dan 20 soorten kunstgras. Ons kunstgras is UV-bestendig, onderhoudsarm en rot- en schimmelvrij. Bovendien hoeft u nooit meer te maaien en is het gras altijd groen en mosvrij! Wij leveren kunstgras aan particulieren, instellingen, verenigingen en bedrijven in Krimpen aan den IJssel en omgeving.

Bel ons op 085 – 9020306Vraag een GRATIS stalenpakket aan!

Kunstgras Krimpen aan den IJssel: een totaalpakket

Wilt u kunstgras kopen in Krimpen aan den IJssel? Kom dan naar Kunstgrasgigant in Ridderkerk. Wij bieden u een totaalpakket. Zo helpen wij u niet alleen bij de te maken keuze, maar kunnen wij het kunstgras voor u aanleggen. U kunt er ook voor kiezen om dit zelf te doen. Bovendien hebben wij kunstgras op voorraad, waardoor u het direct mee naar huis kunt nemen. U vindt bij ons onder andere de volgende kunstgrassoorten:

  • Siergras
  • Speelgras
  • Sportgras
  • Gekleurd gras
  • Balkon-/ dakterrasgras

Vraag een offerte aan!

Kleuren

Ons kunstgras is in diverse kleuren beschikbaar, die ieder een eigen toepassing hebben. Zo is geel vooral geschikt voor een balkon en dakterras en is oranje vooral voor sportvelden. Kom snel eens langs in onze zaak in Ridderkerk. Past het kunstgras niet in uw auto, dan kunnen wij het eventueel leveren in Krimpen aan den IJssel! Voor meer informatie belt u naar 06 - 26 088 967.

Kunstgras kopen in de Krimpen aan den IJssel? Kom langs in Ridderkerk of neem contact op!

Bezoekers van deze pagina’s vonden de volgende pagina’s ook interessant:
Kunstgras Hillegom - Kunstgras Rijswijk - Kunstgras ’s Gravenzande - Kunstgras Aalsmeer - Kunstgras Alblasserdam - Kunstgras Alblasserwaard - Kunstgras Amstelveen - Kunstgras Barendrecht - Kunstgras Capelle aan den IJssel - Kunstgras Delft - Kunstgras Gouda - Kunstgras Hellevoetsluis - Kunstgras Hendrik Ido Ambacht - Kunstgras Hoekse Waard - Kunstgras Hoogvliet - Kunstgras Katwijk - Kunstgras Krimpen aan den IJssel - Kunstgras Leidschendam - Kunstgras Maassluis - Kunstgras Naaldwijk - Kunstgras Nieuw-Vennep - Kunstgras Noordwijk - Kunstgras Oud-Beijerland - Kunstgras Papendrecht - Kunstgras Pijnacker - Kunstgras Schiedam - Kunstgras Vlaardingen - Kunstgras Wateringen - Kunstgras Westland - Kunstgras Zoetermeer

Neem contact op

ONZE TOP COLLECTIE GRASSEN:  Uw beste keus!

TÜV Rheinland getest, bekijk rapport   ✓ Veilig en kindvriendelijk   ✓ 10 jaar garantie

kunstgras-Aerdenhout-Superieur.png

Aerdenhout Superieur

De unieke C-vormige vezel maakt dat dit grassoort een zeer sterke veerkracht heeft en hierdoor uitermate bestand is tegen zware en veelvuldige betreding. Daarom zeer geschikt als speelgras.

€ 31,95 per m²

kunstgras-Blaricum-Prestige.png

Blaricum Prestige

De UV-stabiliteit zorgt ervoor dat de frisgroene uitstraling behouden blijft op langere termijn. De hoogte en stevigheid van de vezels maken dat dit kunstgras geschikt is voor zowel sier als speelgras.

€ 27,95 per m²

kunstgras-Bloemendael-Excellent.png

Bloemendael Excellent

Als u zoekt naar speelgras voor kinderen en huisdier(en) dan is de Bloemendael de beste keuze. Door de hoogte van de sprieten en de compacte samenstelling voelt dit gras extreem zacht aan.

€ 34,95 per m²

kunstgras-Wassenaar-de-Luxe.png

Wassenaar deLuxe

Dit grassoort bestaat uit drie verschillende kleuren vezels en een tweekleurige mosdraad. Dat zorgt voor een bijzonder mooie natuurgetrouwe uitstraling!

€ 22,95 per m²

Benieuwd naar onze top collectie grassen?  
  • Vraag een GRATIS stalenpakket aan!
Scroll naar boven