Kunstgras Katwijk

Eenvoudig te leggen kunstgras dat vrijwel niet van echt te onderscheiden is: u schaft het in omgeving Katwijk aan bij Kunstgrasgigant! Scherpe prijzen, een ruim aanbod en service op maat. Dat is het voordeel van Kunstgrasgigant. Kom langs in onze zaak in Noordwijkerhout en laat u verrassen door de mogelijkheden van kunstgras. Als decoratie op terrassen, het balkon. Als sportveld of als ondergrond op speelvelden. Ook als zachte vloerbedekking voor de kinderkamer leen kunstgras zich perfect. De mogelijkheden van kunstgras zijn eindeloos. Laat u inspireren!

Bel ons op 085 – 9020306Vraag een GRATIS stalenpakket aan!

Kunstgras Katwijk: wij bieden u het totaalpakket

U kunt ervoor kiezen kunstgras in omgeving Katwijk door ons aan te laten leggen, maar u kunt het ook snel en eenvoudig zelf doen. Naast kunstgras schaft u ook de producten die u nodig heeft om kunstgras te leggen en onderhouden bij ons aan. Hierbij kunt u denken aan producten als:

  • Lijmband: zorgt voor een naadloze verbinding tussen verschillende grasmatten
  • Graspennen: hiermee zet u de grasmatten stevig vast
  • Drukverdeeldoek: plaatst u kunstgras op zand dan zorgt u met dit doek voor een stabiele onderlaag.

Vraag een offerte aan!

Wij voorzien u graag van advies op maat

Gaat u kunstgras in omgeving Katwijk zelf leggen? Uiteraard voorzien wij u graag van advies. Zo bent u altijd verzekerd van een optimaal eindresultaat. Neem voor meer informatie contact met ons op door te bellen naar 06 - 46 708 161.

Kunstgras in Katwijk voor een scherpe prijs: kom langs bij Kunstgrasgigant in Noordwijkerhout!

Bezoekers van deze pagina’s vonden de volgende pagina’s ook interessant:
Kunstgras Hillegom - Kunstgras Rijswijk - Kunstgras ’s Gravenzande - Kunstgras Aalsmeer - Kunstgras Alblasserdam - Kunstgras Alblasserwaard - Kunstgras Amstelveen - Kunstgras Barendrecht - Kunstgras Capelle aan den IJssel - Kunstgras Delft - Kunstgras Gouda - Kunstgras Hellevoetsluis - Kunstgras Hendrik Ido Ambacht - Kunstgras Hoekse Waard - Kunstgras Hoogvliet - Kunstgras Katwijk - Kunstgras Krimpen aan den IJssel - Kunstgras Leidschendam - Kunstgras Maassluis - Kunstgras Naaldwijk - Kunstgras Nieuw-Vennep - Kunstgras Noordwijk - Kunstgras Oud-Beijerland - Kunstgras Papendrecht - Kunstgras Pijnacker - Kunstgras Schiedam - Kunstgras Vlaardingen - Kunstgras Wateringen - Kunstgras Westland - Kunstgras Zoetermeer

Neem contact op

ONZE TOP COLLECTIE GRASSEN:  Uw beste keus!

TÜV Rheinland getest, bekijk rapport   ✓ Veilig en kindvriendelijk   ✓ 10 jaar garantie

kunstgras-Aerdenhout-Superieur.png

Aerdenhout Superieur

De unieke C-vormige vezel maakt dat dit grassoort een zeer sterke veerkracht heeft en hierdoor uitermate bestand is tegen zware en veelvuldige betreding. Daarom zeer geschikt als speelgras.

€ 31,95 per m²

kunstgras-Blaricum-Prestige.png

Blaricum Prestige

De UV-stabiliteit zorgt ervoor dat de frisgroene uitstraling behouden blijft op langere termijn. De hoogte en stevigheid van de vezels maken dat dit kunstgras geschikt is voor zowel sier als speelgras.

€ 27,95 per m²

kunstgras-Bloemendael-Excellent.png

Bloemendael Excellent

Als u zoekt naar speelgras voor kinderen en huisdier(en) dan is de Bloemendael de beste keuze. Door de hoogte van de sprieten en de compacte samenstelling voelt dit gras extreem zacht aan.

€ 34,95 per m²

kunstgras-Wassenaar-de-Luxe.png

Wassenaar deLuxe

Dit grassoort bestaat uit drie verschillende kleuren vezels en een tweekleurige mosdraad. Dat zorgt voor een bijzonder mooie natuurgetrouwe uitstraling!

€ 22,95 per m²

Benieuwd naar onze top collectie grassen?  
  • Vraag een GRATIS stalenpakket aan!
Scroll naar boven