Kunstgras Hoekse Waard

Kunstgras in de Hoekse Waard koopt u bij Kunstgrasgigant! Wij zijn gevestigd in Ridderkerk en hebben een gigantisch assortiment met meer dan 20 soorten kunstgras. Ook is ons kunstgras in diverse kleuren beschikbaar. Wij leveren het gras aan particulieren, instellingen, bedrijven en verenigingen. Wij hanteren scherpe tarieven voor onze producten. Of u nu op zoek bent naar siergras of sportgras, wij hebben het allemaal. Ons gras is UV-bestendig, schimmel- en rotvrij en onderhoudsarm. Daarnaast zijn ze geschikt voor diverse toepassingen, zoals voor balkons, sportvelden, campings, rondom zwembaden en veel meer.

Bel ons op 085 – 9020306Vraag een GRATIS stalenpakket aan!

Kunstgras in de Hoekse Waard voor scherpe prijzen

Wij bieden kunstgras aan in de Hoekse Waard tegen scherpe prijzen. Kunstgrasgigant heeft ook de beschikking over een couponhal. Hier vindt u vele soorten kunstgrasrestanten van hoge kwaliteit. Doordat wij vele grasmatten op voorraad hebben, kunt u het direct mee naar huis nemen. Kies ervoor om niet meer te maaien, maar kies bijvoorbeeld voor ons sierkunstgras. Deze is uitstekend geschikt voor uw tuin en is niet van echt gras te onderscheiden. Bovendien is deze soort voorzien van levensechte bruine sprietjes en is het beschikbaar in verschillende spriethoogten.

Vraag een offerte aan!

Zacht en comfortabel

Ons kunstgras is zacht en comfortabel, waardoor het siergras uitstekend geschikt is voor uw tuin. Ons gras bestaat ook uit diverse kleuren. Zo is geel en groen of bruin en groen ook een veelvoorkomende kleur voor siertuinen. Kom snel eens langs in onze zaak in Ridderkerk of laat ons kunstgras bezorgen in de Hoekse Waard. U kunt het ook zelf ophalen en leggen. Eventueel kunnen wij het ook voor u aanleggen. Vraag snel naar de mogelijkheden en bel naar 06 - 26 088 967.

Kunstgras kopen in de Hoekse Waard? Kom langs in Ridderkerk of neem contact op!

Bezoekers van deze pagina’s vonden de volgende pagina’s ook interessant:
Kunstgras Hillegom - Kunstgras Rijswijk - Kunstgras ’s Gravenzande - Kunstgras Aalsmeer - Kunstgras Alblasserdam - Kunstgras Alblasserwaard - Kunstgras Amstelveen - Kunstgras Barendrecht - Kunstgras Capelle aan den IJssel - Kunstgras Delft - Kunstgras Gouda - Kunstgras Hellevoetsluis - Kunstgras Hendrik Ido Ambacht - Kunstgras Hoekse Waard - Kunstgras Hoogvliet - Kunstgras Katwijk - Kunstgras Krimpen aan den IJssel - Kunstgras Leidschendam - Kunstgras Maassluis - Kunstgras Naaldwijk - Kunstgras Nieuw-Vennep - Kunstgras Noordwijk - Kunstgras Oud-Beijerland - Kunstgras Papendrecht - Kunstgras Pijnacker - Kunstgras Schiedam - Kunstgras Vlaardingen - Kunstgras Wateringen - Kunstgras Westland - Kunstgras Zoetermeer

Neem contact op

ONZE TOP COLLECTIE GRASSEN:  Uw beste keus!

TÜV Rheinland getest, bekijk rapport   ✓ Veilig en kindvriendelijk   ✓ 10 jaar garantie

kunstgras-Aerdenhout-Superieur.png

Aerdenhout Superieur

De unieke C-vormige vezel maakt dat dit grassoort een zeer sterke veerkracht heeft en hierdoor uitermate bestand is tegen zware en veelvuldige betreding. Daarom zeer geschikt als speelgras.

€ 31,95 per m²

kunstgras-Blaricum-Prestige.png

Blaricum Prestige

De UV-stabiliteit zorgt ervoor dat de frisgroene uitstraling behouden blijft op langere termijn. De hoogte en stevigheid van de vezels maken dat dit kunstgras geschikt is voor zowel sier als speelgras.

€ 27,95 per m²

kunstgras-Bloemendael-Excellent.png

Bloemendael Excellent

Als u zoekt naar speelgras voor kinderen en huisdier(en) dan is de Bloemendael de beste keuze. Door de hoogte van de sprieten en de compacte samenstelling voelt dit gras extreem zacht aan.

€ 34,95 per m²

kunstgras-Wassenaar-de-Luxe.png

Wassenaar deLuxe

Dit grassoort bestaat uit drie verschillende kleuren vezels en een tweekleurige mosdraad. Dat zorgt voor een bijzonder mooie natuurgetrouwe uitstraling!

€ 22,95 per m²

Benieuwd naar onze top collectie grassen?  
  • Vraag een GRATIS stalenpakket aan!
Scroll naar boven