Sluit navigatie

Kunstgras Hillegom

Kunstgras in omgeving Hillegom schaft u aan bij de specialist: Kunstgrasgigant in Lisserbroek. Kom langs in onze zaak en ervaar het effect van kunstgras. Het is vrijwel niet van echt te onderscheiden. Laat u verrassen door de zachte structuur, frisse kleuren en voordelige eigenschappen van kunstgras. Het hele jaar door genieten van een mooi groen gazon zonder dat u hier moeite voor hoeft te doen. Kunstgrasgigant maakt het graag samen met u waar!

Bel ons op 085 – 9020306

Kunstgras Hillegom: ervaar het effect van kunstgras in onze zaak

Wilt u kunstgras laten leggen in omgeving Hillegom dan komt u langs bij Kunstgrasgigant. Onder het genot van een kop koffie vertellen wij u alles wat u wilt weten over kunstgras, geven wij u een rondleiding door onze zaak en kunt u meer dan 20 soorten kunstgras bekijken. Wist u dat kunstgras zich uitstekend leent als ondergrond voor sportvelden, boten, vloerbedekking op terrassen, op het balkon maar ook niet misstaat in de kinderkamer? De toepassingen van ons kunstgras zijn eindeloos. Verkrijgbaar in diverse kleuren vindt u bij ons altijd kunstgras dat past bij de omgeving.

Vraag een offerte aan!

Meer informatie en contact

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van kunstgras in omgeving Hillegom? Kom langs in onze zaak in Lisserbroek! Daarnaast kunt u ook contact met ons opnemen door te bellen naar nummer 06 - 46 708 161.

Kunstgras in Hillegom voor een scherpe prijs: kom langs bij Kunstgrasgigant in Lisserbroek!

Neem contact op

Scroll naar boven