Kunstgras Hillegom

Kunstgras in omgeving Hillegom schaft u aan bij de specialist: Kunstgrasgigant in Lisserbroek. Kom langs in onze zaak en ervaar het effect van kunstgras. Het is vrijwel niet van echt te onderscheiden. Laat u verrassen door de zachte structuur, frisse kleuren en voordelige eigenschappen van kunstgras. Het hele jaar door genieten van een mooi groen gazon zonder dat u hier moeite voor hoeft te doen. Kunstgrasgigant maakt het graag samen met u waar!

Bel ons op 085 – 9020306Vraag een GRATIS stalenpakket aan!

Kunstgras Hillegom: ervaar het effect van kunstgras in onze zaak

Wilt u kunstgras laten leggen in omgeving Hillegom dan komt u langs bij Kunstgrasgigant. Onder het genot van een kop koffie vertellen wij u alles wat u wilt weten over kunstgras, geven wij u een rondleiding door onze zaak en kunt u meer dan 20 soorten kunstgras bekijken. Wist u dat kunstgras zich uitstekend leent als ondergrond voor sportvelden, boten, vloerbedekking op terrassen, op het balkon maar ook niet misstaat in de kinderkamer? De toepassingen van ons kunstgras zijn eindeloos. Verkrijgbaar in diverse kleuren vindt u bij ons altijd kunstgras dat past bij de omgeving.

Vraag een offerte aan!

Meer informatie en contact

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van kunstgras in omgeving Hillegom? Kom langs in onze zaak in Lisserbroek! Daarnaast kunt u ook contact met ons opnemen door te bellen naar nummer 06 - 46 708 161.

Kunstgras in Hillegom voor een scherpe prijs: kom langs bij Kunstgrasgigant in Lisserbroek!

Neem contact op

ONZE TOP COLLECTIE GRASSEN:  Uw beste keus!

TÜV Rheinland getest, bekijk rapport   ✓ Veilig en kindvriendelijk   ✓ 10 jaar garantie

kunstgras-Aerdenhout-Superieur.png

Aerdenhout Superieur

De unieke C-vormige vezel maakt dat dit grassoort een zeer sterke veerkracht heeft en hierdoor uitermate bestand is tegen zware en veelvuldige betreding. Daarom zeer geschikt als speelgras.

€ 31,95 per m²

kunstgras-Blaricum-Prestige.png

Blaricum Prestige

De UV-stabiliteit zorgt ervoor dat de frisgroene uitstraling behouden blijft op langere termijn. De hoogte en stevigheid van de vezels maken dat dit kunstgras geschikt is voor zowel sier als speelgras.

€ 27,95 per m²

kunstgras-Bloemendael-Excellent.png

Bloemendael Excellent

Als u zoekt naar speelgras voor kinderen en huisdier(en) dan is de Bloemendael de beste keuze. Door de hoogte van de sprieten en de compacte samenstelling voelt dit gras extreem zacht aan.

€ 34,95 per m²

kunstgras-Wassenaar-de-Luxe.png

Wassenaar deLuxe

Dit grassoort bestaat uit drie verschillende kleuren vezels en een tweekleurige mosdraad. Dat zorgt voor een bijzonder mooie natuurgetrouwe uitstraling!

€ 22,95 per m²

Benieuwd naar onze top collectie grassen?  
  • Vraag een GRATIS stalenpakket aan!
Scroll naar boven