Kunstgras Hendrik Ido Ambacht

Kunstgras nabij Hendrik Ido Ambacht koopt u bij Kunstgrasgigant in Ridderkerk. U vindt bij ons een gigantisch assortiment tegen scherpe prijzen. Ons kunstgras is geschikt voor vele toepassingen en is beschikbaar in diverse kleuren. Voor elke kleur geven wij advies over de toepassing. Zo is geel het beste geschikt voor een balkon of dakterras en is oranje voor sportvelden. Wij leveren dus niet alleen aan particulieren, maar ook aan bedrijven, instellingen en (sport)verenigingen. Kom eens langs om ons aanbod te bekijken.

Bel ons op 085 – 9020306Vraag een GRATIS stalenpakket aan!

Kunstgras in Hendrik Ido Ambacht: levering is ook mogelijk

Kunstgras kunnen wij eventueel ook leveren in Hendrik Ido Ambacht. Als u langskomt op ons showterrein in Ridderkerk, kunt u het kunstgras echter ook meteen met u meenemen. Wij hebben namelijk vele soorten op voorraad. Wij hebben meer dan 20 soorten kunstgras, in diverse kleuren, geschikt voor vele toepassingen. Ook voor siergras bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen het gras eventueel voor u aanleggen met onze aanlegservice of u kiest ervoor dit zelf te doen. In dit geval verkopen wij ook diverse benodigdheden voor de aanleg.

Vraag een offerte aan!

Couponhal in Ridderkerk

Kunstgrasgigant heeft ook een couponhal in Ridderkerk. Hier vindt u kunstgrasrestanten uit bijvoorbeeld de fabriek. Ook dit kunstgras leveren we desgewenst in Hendrik Ido Ambacht. De kwaliteit van de restanten is echter niet minder, maar de prijzen zijn wel zeer voordelig. Kom snel eens langs in onze zaak en bekijk ons aanbod met eigen ogen. U kunt dan ook zelf ervaren hoe echt het kunstgras voelt en er uitziet!

Kunstgras kopen in Hendrik Ido Ambacht? Kom langs in Ridderkerk of neem contact op!

Bezoekers van deze pagina’s vonden de volgende pagina’s ook interessant:
Kunstgras Hillegom - Kunstgras Rijswijk - Kunstgras ’s Gravenzande - Kunstgras Aalsmeer - Kunstgras Alblasserdam - Kunstgras Alblasserwaard - Kunstgras Amstelveen - Kunstgras Barendrecht - Kunstgras Capelle aan den IJssel - Kunstgras Delft - Kunstgras Gouda - Kunstgras Hellevoetsluis - Kunstgras Hendrik Ido Ambacht - Kunstgras Hoekse Waard - Kunstgras Hoogvliet - Kunstgras Katwijk - Kunstgras Krimpen aan den IJssel - Kunstgras Leidschendam - Kunstgras Maassluis - Kunstgras Naaldwijk - Kunstgras Nieuw-Vennep - Kunstgras Noordwijk - Kunstgras Oud-Beijerland - Kunstgras Papendrecht - Kunstgras Pijnacker - Kunstgras Schiedam - Kunstgras Vlaardingen - Kunstgras Wateringen - Kunstgras Westland - Kunstgras Zoetermeer

Neem contact op

ONZE TOP COLLECTIE GRASSEN:  Uw beste keus!

TÜV Rheinland getest, bekijk rapport   ✓ Veilig en kindvriendelijk   ✓ 10 jaar garantie

kunstgras-Aerdenhout-Superieur.png

Aerdenhout Superieur

De unieke C-vormige vezel maakt dat dit grassoort een zeer sterke veerkracht heeft en hierdoor uitermate bestand is tegen zware en veelvuldige betreding. Daarom zeer geschikt als speelgras.

€ 31,95 per m²

kunstgras-Blaricum-Prestige.png

Blaricum Prestige

De UV-stabiliteit zorgt ervoor dat de frisgroene uitstraling behouden blijft op langere termijn. De hoogte en stevigheid van de vezels maken dat dit kunstgras geschikt is voor zowel sier als speelgras.

€ 27,95 per m²

kunstgras-Bloemendael-Excellent.png

Bloemendael Excellent

Als u zoekt naar speelgras voor kinderen en huisdier(en) dan is de Bloemendael de beste keuze. Door de hoogte van de sprieten en de compacte samenstelling voelt dit gras extreem zacht aan.

€ 34,95 per m²

kunstgras-Wassenaar-de-Luxe.png

Wassenaar deLuxe

Dit grassoort bestaat uit drie verschillende kleuren vezels en een tweekleurige mosdraad. Dat zorgt voor een bijzonder mooie natuurgetrouwe uitstraling!

€ 22,95 per m²

Benieuwd naar onze top collectie grassen?  
  • Vraag een GRATIS stalenpakket aan!
Scroll naar boven