Kunstgras Hellevoetsluis

Kunstgrasgigant levert ook kunstgras in Hellevoetsluis. Wij zijn gevestigd in Ridderkerk waar wij een gigantisch aanbod kunstgras aanbieden. Wij hanteren scherpe prijzen, zodat onze producten betaalbaar zijn voor particulieren, maar ook bedrijven, instellingen en verenigingen. Of u nu op zoek bent naar siergras, sportgras of gekleurd kunstgras, wij hebben het. Vaak denkt u bij kunstgras aan de kleur groen. Toch doen andere kleuren het uitstekend in diverse toepassingen. Ons kunstgras is hoe dan ook geschikt voor verschillende toepassingen, zoals het balkon, sportvelden, rondom zwembaden, op campings en nog veel meer.

Bel ons op 085 – 9020306Vraag een GRATIS stalenpakket aan!

Koop kunstgras bij Kunstgrasgigant, nabij Hellevoetsluis

Kunstgras koopt u bij Kunstgrasgigant, nabij Hellevoetsluis. U kunt het kunstgras in onze vestiging te Ridderkerk afhalen of u kiest ervoor om het te laten leveren. Ons kunstgras is duurzaam en onderhoudsarm. Bovendien zijn ze rot- en schimmelvrij en UV-bestendig. Wij hebben diverse soorten kunstgras. Wat niet als eerste in mensen opkomt is het gekleurde kunstgras. Vaak wordt groen geassocieerd met gras. Andere kleuren doen het echter ook zeer goed.

Vraag een offerte aan!

Toepassingen

Ons kunstgras is geschikt voor vele toepassingen en leveren wij ook in Hellevoetsluis. Oranje kunstgras is bijvoorbeeld speciaal ontwikkeld als grasmat voor sportvelden. Groen en rood is ideaal als speelgras voor kinderen en geel gras is bedoeld voor een balkon of terras. Kom snel eens langs in Ridderkerk, nabij Hellevoetsluis, en bekijk ons aanbod op ons showterrein!

Kunstgras kopen in Hellevoetsluis? Kom langs in Ridderkerk of neem contact op!

Bezoekers van deze pagina’s vonden de volgende pagina’s ook interessant:
Kunstgras Hillegom - Kunstgras Rijswijk - Kunstgras ’s Gravenzande - Kunstgras Aalsmeer - Kunstgras Alblasserdam - Kunstgras Alblasserwaard - Kunstgras Amstelveen - Kunstgras Barendrecht - Kunstgras Capelle aan den IJssel - Kunstgras Delft - Kunstgras Gouda - Kunstgras Hellevoetsluis - Kunstgras Hendrik Ido Ambacht - Kunstgras Hoekse Waard - Kunstgras Hoogvliet - Kunstgras Katwijk - Kunstgras Krimpen aan den IJssel - Kunstgras Leidschendam - Kunstgras Maassluis - Kunstgras Naaldwijk - Kunstgras Nieuw-Vennep - Kunstgras Noordwijk - Kunstgras Oud-Beijerland - Kunstgras Papendrecht - Kunstgras Pijnacker - Kunstgras Schiedam - Kunstgras Vlaardingen - Kunstgras Wateringen - Kunstgras Westland - Kunstgras Zoetermeer

Neem contact op

ONZE TOP COLLECTIE GRASSEN:  Uw beste keus!

TÜV Rheinland getest, bekijk rapport   ✓ Veilig en kindvriendelijk   ✓ 10 jaar garantie

kunstgras-Aerdenhout-Superieur.png

Aerdenhout Superieur

De unieke C-vormige vezel maakt dat dit grassoort een zeer sterke veerkracht heeft en hierdoor uitermate bestand is tegen zware en veelvuldige betreding. Daarom zeer geschikt als speelgras.

€ 31,95 per m²

kunstgras-Blaricum-Prestige.png

Blaricum Prestige

De UV-stabiliteit zorgt ervoor dat de frisgroene uitstraling behouden blijft op langere termijn. De hoogte en stevigheid van de vezels maken dat dit kunstgras geschikt is voor zowel sier als speelgras.

€ 27,95 per m²

kunstgras-Bloemendael-Excellent.png

Bloemendael Excellent

Als u zoekt naar speelgras voor kinderen en huisdier(en) dan is de Bloemendael de beste keuze. Door de hoogte van de sprieten en de compacte samenstelling voelt dit gras extreem zacht aan.

€ 34,95 per m²

kunstgras-Wassenaar-de-Luxe.png

Wassenaar deLuxe

Dit grassoort bestaat uit drie verschillende kleuren vezels en een tweekleurige mosdraad. Dat zorgt voor een bijzonder mooie natuurgetrouwe uitstraling!

€ 22,95 per m²

Benieuwd naar onze top collectie grassen?  
  • Vraag een GRATIS stalenpakket aan!
Scroll naar boven