Kunstgras Gouda

Onderhoudsvrij kunstgras in of nabij Gouda koopt u bij de specialist: Kunstgrasgigant. Wij zijn gevestigd in Ridderkerk, waar wij beschikken over een ruim showterrein. Hier verkopen wij wel meer dan 20 soorten kunstgras. Onze producten zijn geschikt voor sportvelden, balkons, speelvelden of tuinen. U kunt het kunstgras bij ons afhalen in Ridderkerk of wij kunnen het eventueel leveren in Gouda. U hoeft nooit meer te maaien met onze producten en er is geen overig onderhoud nodig. Bovendien is ons kunstgras UV-bestendig en rot- en schimmelvrij. Kom snel langs en kies voor Kunstgrasgigant!

Bel ons op 085 – 9020306Vraag een GRATIS stalenpakket aan!

Kunstgras in Gouda kopen bij de specialist

U kunt vele soorten kunstgras in de omgeving van Gouda kopen bij de specialist: Kunstgrasgigant. In onze vestiging te Ridderkerk vindt u ons enorme aanbod. Zo vindt u bij ons onder andere de volgende soorten kunstgras:

  • Siergras
  • Balkon/dakterras kunstgras
  • Gekleurd gras
  • Sportgras

Wij hebben ook diverse benodigdheden als u ervoor kiest het gras zelf aan te leggen. Als u kunstgras liever wilt laten leveren in Gouda, dan is dat ook mogelijk. Ons kunstgras is van hoge kwaliteit en geschikt voor vele toepassingen.

Vraag een offerte aan!

Couponhal met kunstgrasrestanten

Als u goedkoop aan kunstgras nabij Gouda wilt komen, dan brengt u een bezoek aan onze couponhal. Hier vindt u kunstgrasrestanten van hoge kwaliteit tegen scherpe prijzen. Kom snel eens langs in onze zaak in Ridderkerk of neem contact op via het contactformulier of door te bellen naar 06 - 26 088 967. Vraag snel naar de mogelijkheden!

Kunstgras kopen in Gouda? Kom langs in Ridderkerk of neem contact op!

Neem contact op

ONZE TOP COLLECTIE GRASSEN:  Uw beste keus!

TÜV Rheinland getest, bekijk rapport   ✓ Veilig en kindvriendelijk   ✓ 10 jaar garantie

kunstgras-Aerdenhout-Superieur.png

Aerdenhout Superieur

De unieke C-vormige vezel maakt dat dit grassoort een zeer sterke veerkracht heeft en hierdoor uitermate bestand is tegen zware en veelvuldige betreding. Daarom zeer geschikt als speelgras.

€ 31,95 per m²

kunstgras-Blaricum-Prestige.png

Blaricum Prestige

De UV-stabiliteit zorgt ervoor dat de frisgroene uitstraling behouden blijft op langere termijn. De hoogte en stevigheid van de vezels maken dat dit kunstgras geschikt is voor zowel sier als speelgras.

€ 27,95 per m²

kunstgras-Bloemendael-Excellent.png

Bloemendael Excellent

Als u zoekt naar speelgras voor kinderen en huisdier(en) dan is de Bloemendael de beste keuze. Door de hoogte van de sprieten en de compacte samenstelling voelt dit gras extreem zacht aan.

€ 34,95 per m²

kunstgras-Wassenaar-de-Luxe.png

Wassenaar deLuxe

Dit grassoort bestaat uit drie verschillende kleuren vezels en een tweekleurige mosdraad. Dat zorgt voor een bijzonder mooie natuurgetrouwe uitstraling!

€ 22,95 per m²

Benieuwd naar onze top collectie grassen?  
  • Vraag een GRATIS stalenpakket aan!
Scroll naar boven