Sluit navigatie

Kunstgras Delft

Laat u verrassen door de mogelijkheden van kunstgras: kom langs bij Kunstgrasgigant in Delft-Pijnacker en laat u inspireren! U vindt bij ons een ruime sortering kunstgras verkrijgbaar in verschillende kleuren groen. Het hele jaar door een mooie, frisse grasmat in de tuin zonder dat u hier omkijken naar heeft? Kunstgrasgigant maakt het mogelijk. Met scherpe prijzen, een gigantisch aanbod en uitgebreide service zijn wij u graag zo optimaal mogelijk van dienst.

Bel ons op 085 – 9020306

Kunstgras Delft-Pijnacker: voor elke toepassing de ideale grasmat

Kunstgrasgigant in Delft-Pijnacker is een begrip op het gebied van kunstgras. Als ervaren leverancier van verschillende soorten kunstgras vindt u bij ons voor elke toepassing de ideale, onderhoudsarme grasmat. Of u nu:

  • Uw balkon of dakterras wilt voorzien van kunstgras;
  • Op sportvelden kunstgras wilt leggen;
  • Of de kinderkamer wilt voorzien van een originele vloerbedekking;

Bij Kunstgrasgigant Delft-Pijnacker vindt u wat u zoekt. Bovendien kunt u in onze couponhal kunstgras aanschaffen voor een extra aantrekkelijke prijs.

Vraag een offerte aan!

Direct uit onze voorraad leverbaar

Benieuwd naar onze mogelijkheden? Bezoek Kunstgrasgigant in Delft-Pijnacker, uw specialist op het gebied van kunstgras. Onze medewerkers staan voor u klaar en voorzien u graag van advies op maat. Kunstgras is direct uit onze voorraad leverbaar. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op door te bellen naar telefoonnummer 015 - 82 00 327.

Kunstgras voor een scherpe prijs: kom langs bij Kunstgrasgigant Delft-Pijnacker!

Neem contact op

Scroll naar boven