Kunstgras Bleiswijk

Voor kunstgras in Berkel en Rodenrijs of Bleiswijk hoeft u niet ver te zoeken. De kunstgrasgigant heeft alles dat u nodig heeft. Kunstgras kan voor uw tuin ideaal zijn als u toch een natuurlijke uitstraling en een zachte ondergrond wilt, maar geen zin of tijd hebt om het daarvoor noodzakelijke onderhoud te plegen. En als u toevallig net een woning hebt gekocht of een verbouwing in Berkel en Rodenrijs of Bleiswijk moet betalen, dan is kunstgras ook nog eens een zeer goedkope oplossing. Of het nu om een kleine of een grote tuin gaat, de Kunstgrasgigant is degene die u kunt bellen. Neem bij vragen dan ook gerust contact met ons op!

Bel ons op 085 – 9020306Vraag een GRATIS stalenpakket aan!

De veelzijdigheid van kunstgras voor uw tuin in Berkel en Rodenrijs of Bleiswijk

Vraag een offerte aan!

Kunstgras kunt u altijd leggen. Of het nu om een balkon of tuin in Berkel en Rodenrijs gaat, of een speel- of sportveld in Bleiswijk. Kunstgras heeft verschillende toepassingen, maar dat vraagt dan ook wel om een ander type gras. Kunstgras voor sportvelden is wat harder en slijt minder snel, wat ook wel nodig is bij intensief gebruik. Voor op uw balkon of dakterras is het echter wel fijn om een lekkere zachte grasmat te gebruiken. Dat voelt immers een stuk lekkerder voor uw blote voeten! Natuurlijk vertellen wij u graag meer over onze core-business. In Berkel en Rodenrijs en Bleiswijk kunt u contact opnemen met een van onze vestigingen in de buurt, of met ons algemene telefoonnummer: 085-902 03 06.

Neem contact op

ONZE TOP COLLECTIE GRASSEN:  Uw beste keus!

TÜV Rheinland getest, bekijk rapport   ✓ Veilig en kindvriendelijk   ✓ 10 jaar garantie

kunstgras-Aerdenhout-Superieur.png

Aerdenhout Superieur

De unieke C-vormige vezel maakt dat dit grassoort een zeer sterke veerkracht heeft en hierdoor uitermate bestand is tegen zware en veelvuldige betreding. Daarom zeer geschikt als speelgras.

€ 31,95 per m²

kunstgras-Blaricum-Prestige.png

Blaricum Prestige

De UV-stabiliteit zorgt ervoor dat de frisgroene uitstraling behouden blijft op langere termijn. De hoogte en stevigheid van de vezels maken dat dit kunstgras geschikt is voor zowel sier als speelgras.

€ 27,95 per m²

kunstgras-Bloemendael-Excellent.png

Bloemendael Excellent

Als u zoekt naar speelgras voor kinderen en huisdier(en) dan is de Bloemendael de beste keuze. Door de hoogte van de sprieten en de compacte samenstelling voelt dit gras extreem zacht aan.

€ 34,95 per m²

kunstgras-Wassenaar-de-Luxe.png

Wassenaar deLuxe

Dit grassoort bestaat uit drie verschillende kleuren vezels en een tweekleurige mosdraad. Dat zorgt voor een bijzonder mooie natuurgetrouwe uitstraling!

€ 22,95 per m²

Benieuwd naar onze top collectie grassen?  
  • Vraag een GRATIS stalenpakket aan!
Scroll naar boven