Kunstgras Amstelveen

Kunstgrasgigant is uw kunstgrasspecialist in omgeving Amstelveen. Een gigantisch assortiment kunstgras dat vrijwel niet van echt is te onderscheiden en voor diverse doeleinden inzetbaar is maakt ons tot een van de bekendste kunstgrasleveranciers van Nederland. Breng een bezoek aan onze vestiging in Lisserbroek en oriënteer u op ons aanbod. Onze medewerkers staan voor u klaar en geven u graag meer productinformatie.

Bel ons op 085 – 9020306Vraag een GRATIS stalenpakket aan!

Kunstgras Amstelveen: kom het effect van kunstgras ervaren

Waar wilt u kunstgras in omgeving Amstelveen voor gebruiken? Sport, spel of siertuin? Met ons kunstgras kan het allemaal. Kom ons kunstgras bekijken. Ervaar het effect van kunstgras. Zie hoe het licht valt en ervaar hoe echt ons kunstgras voelt om tot de beste keuze te komen. Wij geven u graag goed en eerlijk advies zodat u altijd een weloverwogen keuze kunt maken.

Vraag een offerte aan!

Wij helpen u graag met het leggen van kunstgras

Kunstgras aanschaffen in omgeving Amstelveen. Daarvoor komt u langs bij Kunstgrasgigant in Lisserbroek. Hier vindt u ook onze couponhal. In deze hal bieden wij restpartijen aan voor een extra leuke prijs. Indien gewenst snijden wij het kunstgras van uw keuze graag voor u op maat zodat u het gemakkelijk mee kunt nemen. Ons kunstgras is eenvoudig zelf te leggen. Kunt u wel wat hulp gebruiken? Ook dan zijn wij u graag van dienst!

Kunstgras in Amstelveen voor een scherpe prijs: kom langs bij Kunstgrasgigant in Lisserbroek!

Neem contact op

ONZE TOP COLLECTIE GRASSEN:  Uw beste keus!

TÜV Rheinland getest, bekijk rapport   ✓ Veilig en kindvriendelijk   ✓ 10 jaar garantie

kunstgras-Aerdenhout-Superieur.png

Aerdenhout Superieur

De unieke C-vormige vezel maakt dat dit grassoort een zeer sterke veerkracht heeft en hierdoor uitermate bestand is tegen zware en veelvuldige betreding. Daarom zeer geschikt als speelgras.

€ 31,95 per m²

kunstgras-Blaricum-Prestige.png

Blaricum Prestige

De UV-stabiliteit zorgt ervoor dat de frisgroene uitstraling behouden blijft op langere termijn. De hoogte en stevigheid van de vezels maken dat dit kunstgras geschikt is voor zowel sier als speelgras.

€ 27,95 per m²

kunstgras-Bloemendael-Excellent.png

Bloemendael Excellent

Als u zoekt naar speelgras voor kinderen en huisdier(en) dan is de Bloemendael de beste keuze. Door de hoogte van de sprieten en de compacte samenstelling voelt dit gras extreem zacht aan.

€ 34,95 per m²

kunstgras-Wassenaar-de-Luxe.png

Wassenaar deLuxe

Dit grassoort bestaat uit drie verschillende kleuren vezels en een tweekleurige mosdraad. Dat zorgt voor een bijzonder mooie natuurgetrouwe uitstraling!

€ 22,95 per m²

Benieuwd naar onze top collectie grassen?  
  • Vraag een GRATIS stalenpakket aan!
Scroll naar boven