Kunstgras ’s Gravenzande

Een gigantisch assortiment kunstgras, scherpe prijzen en uitgebreide service: kunstgras in ’s Gravenzande koopt u bij Kunstgrasgigant. Gevestigd in Delft-Pijnacker zijn wij zowel bedrijven als particulieren zo optimaal mogelijk van dienst. Deskundig advies op maat over onderhoud en toepassingsmogelijkheden van ons kunstgras, keuze uit meer dan 20 soorten, direct leverbaar. Slechts een greep uit het voordeel dat Kunstgrasgigant u biedt. Benieuwd naar onze mogelijkheden? Kom langs in onze zaak in Delft-Pijnacker en laat u inspireren!

Bel ons op 085 – 9020306Vraag een GRATIS stalenpakket aan!

Kunstgras ’s Gravenzande: moeiteloos een fris groen gazon

Kiest u voor kunstgras van kwaliteit in omgeving ’s Gravenzande dan is Kunstgrasgigant in Delft-Pijnacker uw vertrouwde leverancier. Ons kunstgras is vrijwel niet van echt te onderscheiden, UV-bestendig en rot- en schimmelvrij. Bovendien vergt een gazon van kunstgras vrijwel geen onderhoud. Geniet het hele jaar door van fris groen gras zonder dat u aandacht hoeft te besteden aan onderhoud.

Vraag een offerte aan!

Bezoek ook eens onze couponhal: profiteer van extra mooie prijzen

Koopt u kunstgras in ’s Gravenzande bij ons dan helpen wij u graag met het leggen van uw gazon. Kom ook eens kijken in onze couponhal. Hier bieden wij restpartijen aan: het mooiste kunstgras voor een extra aantrekkelijke prijs! Indien gewenst snijden wij het kunstgras van uw keuze voor u op maat. Wilt u meer weten over ons aanbod en onze prijzen? Neem gerust contact op en bel met 015 - 82 00 327.

Kunstgras in omgeving ’s Gravenzande voor een scherpe prijs: kom langs bij Kunstgrasgigant Delft-Pijnacker!

Neem contact op

ONZE TOP COLLECTIE GRASSEN:  Uw beste keus!

TÜV Rheinland getest, bekijk rapport   ✓ Veilig en kindvriendelijk   ✓ 10 jaar garantie

kunstgras-Aerdenhout-Superieur.png

Aerdenhout Superieur

De unieke C-vormige vezel maakt dat dit grassoort een zeer sterke veerkracht heeft en hierdoor uitermate bestand is tegen zware en veelvuldige betreding. Daarom zeer geschikt als speelgras.

€ 31,95 per m²

kunstgras-Blaricum-Prestige.png

Blaricum Prestige

De UV-stabiliteit zorgt ervoor dat de frisgroene uitstraling behouden blijft op langere termijn. De hoogte en stevigheid van de vezels maken dat dit kunstgras geschikt is voor zowel sier als speelgras.

€ 27,95 per m²

kunstgras-Bloemendael-Excellent.png

Bloemendael Excellent

Als u zoekt naar speelgras voor kinderen en huisdier(en) dan is de Bloemendael de beste keuze. Door de hoogte van de sprieten en de compacte samenstelling voelt dit gras extreem zacht aan.

€ 34,95 per m²

kunstgras-Wassenaar-de-Luxe.png

Wassenaar deLuxe

Dit grassoort bestaat uit drie verschillende kleuren vezels en een tweekleurige mosdraad. Dat zorgt voor een bijzonder mooie natuurgetrouwe uitstraling!

€ 22,95 per m²

Benieuwd naar onze top collectie grassen?  
  • Vraag een GRATIS stalenpakket aan!
Scroll naar boven