Sluit navigatie

Vestiging Lisserbroek

Kunstgrasgigant Lisserbroek is gevestigd op het bedrijventerrein in de Lisserbroek, door de centrale ligging vlot te bereiken, op steenworp afstand van de A4 A44 te midden in de Randstad in de Haarlemmermeer.

Met ruim 10 jaar ervaring in het leveren en monteren van kunstgras behoren wij tot de meest ervaren bedrijven in Europa. Als eerste bedrijf verlegden wij in 2002 voor Tencate kunstgras ten behoeve van tuinen, scholen en de zakelijke markt. Voor een vakkundig advies per tuin of project op maat kunt u terecht bij Louis, Paul en Arjan. Aan de hand van uw tuinfoto’s en tuinmaten maken wij direct een offerte tijdens uw bezoek.

Vestiging Lisserbroek
Kruisbaak 3
2165 AJ Lisserbroek

T 06 - 46 70 81 61
E lisserbroek@kunstgrasgigant.nl

Neem een rondleiding en bekijk de openingstijden

Vestiging Werkendam (Brabant)

Kunstgrasgigant Werkendam is gevestigd op het bedrijventerrein bij St. Middelkoop en zn. BV. in Werkendam. Hier beschikken wij over een uitgebreide couponruimte waarin we diverse restanten tegen zeer scherpe prijzen aanbieden.

Op basis van uw ontwerp / tekening of enkele foto’s met afmetingen, staat Middelkoop met het enthousiaste team voor u klaar, om onder het genot van een kopje koffie u een zeer scherpe aanbieding te doen!! Met deze locatie willen we de markt bedienen in het land van Heusden, Altena en verdere omgeving.

Wij staan garant voor:

  • Goed advies
  • Vakmanschap
  • Kwaliteit
  • Service
  • Garantie

Tevens kunt u bij Middelkoop terecht voor een breed aanbod tuinmaterialen, zoals: schuttingen, houtwerk, leidingwerk, tuingereedschap etc.

We heten u graag van harte welkom!

Vestiging Werkendam
Leeghwaterstraat 14
4251 LM Werkendam

T 0183 - 72 46 10
E werkendam@kunstgrasgigant.nl

Bekijk de openingstijden

Vestiging Pijnacker

Kunstgrasgigant Delft in 3 jaar een begrip geworden in Delft en ver daarbuiten, we zijn begonnen in een grote loods in Delft. Per 6 januari zijn we echter te vinden op onze nieuwe locatie in Pijnacker, het voormalige tuincentrum Van der Dussen.

Hier kunnen we ons gigantische assortiment nog beter uitstallen en wel in de kassen, uw voordeel altijd daglicht en lekker droog! We hebben een aparte afdeling met coupons, deze hebben een speciale prijs. Op dit moment zijn we de showtuinen aan het realiseren, zodat u ons gras kan combineren/vergelijken met andere materialen in de tuin of balkon. Tevens bieden wij u vanaf maart een groot assortiment van Mediterrane bomen.

Wij adviseren u graag omtrent de keuze in kunst- of echt gras en de verdere mogelijkheden.

Vestiging Pijnacker
Reesloot 10
2641 PM  Pijnacker
(Ingang Boezem Katwijkerlaan)

T 015 - 82 00 327
E delft@kunstgrasgigant.nl 

Neem een rondleiding en bekijk de openingstijden

Vestiging Koudekerke (Zeeland)

Kunstgrasgigant Zeeland is gevestigd op het terrein van Bosman Tuinadvies te Koudekerke. Nergens in Zeeland vindt u zoveel kunstgras als hier! Kunstgrasgigant Zeeland beschikt over een uitgebreid showterrein en flinke loods vol met coupons en restanten. Alles is in ruime mate op voorraad, komt u gewoon eens kijken. Eventueel staan Jan Bosman en Jan de Witte voor u klaar met hun vakkundige advies.

Vestiging Koudekerke (Zeeland)
Karreveld 41
4371 GA Koudekerke

T 0118 - 61 80 91
E koudekerke@kunstgrasgigant.nl

Neem een rondleiding en bekijk de openingstijden

Vestiging Ridderkerk

Kunstgrasgigant Ridderkerk is al sinds 2011 een begrip in de regio Rotterdam-Rijnmond. Met een couponhal van ruim 600m2 vol met kunstgras coupons en een showterrein van 1200m2 is Kunstgrasgigant Ridderkerk onbetwist de grootste in de regio Rotterdam-Rijnmond.

Gevestigd op het terrein van Van der Wel Hoveniers, op slechts 3 minuten vanaf de afslag A15 Barendrecht/Ridderkerk-Rijsoord.

Filiaal Ridderkerk
Voorweg 23-A
2988 CG Ridderkerk

T 06 - 26 088 967
E
info@kunstgrasgigant.nl

Neem een rondleiding en bekijk de openingstijden

Vestiging Apeldoorn (Gelderland)

Kunstgrasgigant Apeldoorn is een begrip op de Veluwe. Gevestigd op industrieterrein Stadhoudersmolen zijn we goed bereikbaar van zowel de snelweg A1 als de A50! Met een showroom van ruim 1000 vierkante meter, bieden wij u alleen al een vast assortiment aan van meer dan 20 soorten! Voor vrijwel iedere toepassing en elk budget kunt u bij Kunstgrasgigant Apeldoorn terecht.

Tevens beschikken we over een uitgebreide couponruimte, waarin we diverse restanten tegen zeer scherpe prijzen aanbieden. Op basis van uw ontwerp/tekening of enkele foto´s met afmetingen maken wij onder het genot van een kopje koffie/thee geheel vrijblijvend een offerte tijdens uw bezoek.

Graag adviseren wij u, en heten u alvast van harte welkom! De koffie staat klaar.

Vestiging Apeldoorn
Prinsenweide 50
7317 BC Apeldoorn

T 050 - 74 10 008
E
apeldoorn@kunstgrasgigant.nl

Bekijk de openingstijden

Vestiging Nürensdorf (Zwitserland)

Vestiging Nürensdorf (Zwitserland)
Alte Winterthurerstrasse 34
8309 Nürensdorf
Zwitserland

T +41 43 - 266 02 36
E
 

Bekijk de openingstijden

Vestiging Elspeet

Omringt door de schitterende heide en bossen vindt u aan de rand van het veluwse dorp Elspeet onze vestiging van de kunstgrasgigant. Gevestigd aan de Schotkampweg 159 zijn we binnen enkele minuten bereikbaar vanaf de snelweg A28 en tevens goed bereikbaar vanaf de snelweg A1!

Graag begeleiden wij u onder het genot van een heerlijk kopje koffie/thee tijdens uw zoektocht naar een prachtige kunstgrasmat welke uitermate geschikt is voor uw toepassing. Vestiging Elspeet beschikt dan ook over een enorme showtuin waar u alle soorten uit het vaste assortiment op groter formaat kunt bezichtigen. Wat tevens bijdraagt aan een duidelijk en realistisch beeld voor u. Kortom, u ziet wat u koopt in plaatst van misleidende stalen welke een vertekend beeld geven!

Overigens heeft Elspeet naast het vaste assortiment diverse coupons en constant zeer scherpe actiegrassen! Voor iedere toepassing, en voor elk budget kunt u bij ons terecht! Welkom, de koffie staat klaar!

Vestiging Elspeet
Schotkampweg 159
8075 RD  Elspeet

T 06 - 22 79 77 90 (b.g.g.: 06 - 23 39 23 35)
E
elspeet@kunstgrasgigant.nl

Bekijk de openingstijden

Vestiging Kockengen (Utrecht)

Op het industrieterrein van Kockengen (5 min van de A2, afslag Breukelen) is het grootste assortiment kunstgras van Utrecht te vinden. Zowel binnen als buiten zijn wel 25 soorten kunstgras in groot formaat te bekijken, ervaren en direct uit voorraad mee te nemen! Door de samenwerking met Wisse Tuinen hebben we ook een bezorg en legservice voor u. Kortom bent u zoekende; bij ons kunt u terecht voor een klein stukje kunstgras tot een totale tuinmetamorfose!

In onze showroom van bijna 1000 m2 (binnen én buiten) kunt u meer dan 25 vaste soorten kunstgras bekijken voor uw siergazon, speelgazon, sportgazon of dakterras. Onder het genot van een lekkere kop koffie adviseren we u in de beste keuze kunstgrasgazon voor u. Naast ons ruime assortiment in top-kunstgrassoorten hebben we ook prijsscherpe-actiekunstgrassen en coupons. Alles op maat gesneden en u betaald per m2, niet per standaard 4 meter rolbreedte.

Kom met uw foto’s, afmetingen of tuinontwerp langs zodat we vrijblijvend adviseren en een offerte op maat kunnen maken. Met deskundig advies helpen wij u de juiste keuze te maken. Het is van belang om goed door te spreken hoe de kunstgrasmat aangelegd moet worden. Met onze handige tips en trucs is dit goed te realiseren.

U kunt bij ons ook terecht voor:

  • goed advies voor de gehele tuin
  • vakmanschap
  • kwaliteit
  • service
  • garantie

Vestiging Kockengen
Industrieweg 3d
3628 EZ  Kockengen

T 085 - 201 64 97
kockengen@kunstgrasgigant.nl

Bekijk de openingstijden
Scroll naar boven