Over Kunstgrasgigant

KUNSTGRASGIGANT: DE MEESTE KEUS VAN HEEL NEDERLAND!

Bij Kunstgrasgigant heeft u ruime keus tegen scherpe prijzen. De meeste soorten kunstgras uit ons assortiment zijn vrijwel niet van echt gras te onderscheiden. Zowel lange als korte sprieten zijn mogelijk, evenals kunstgras met een bruin sprietje tussen de grassprieten (zogenaamd 'mosdraad').

Kopen = meenemen
Niet voor niets verklapt onze bedrijfsnaam dat ons assortiment gigantisch is. Er zijn altijd ruim 20 soorten kunstgras op voorraad. Elke week worden er nieuwe volle rollen en (rest)partijen geleverd, door gerenommeerde fabrikanten. Dus kopen = direct meenemen!  Vrijwel altijd lukt het om het kunstgras in uw eigen auto mee te nemen. Onze medewerkers vouwen het dan voor u op en leggen het in uw auto. Eventueel bezorgen kan ook, bezorgkosten in overleg.

Multifunctionele, onderhoudsarme toepassingen 
Het kunstgras van Kunstgrasgigant is inzetbaar voor verschillende doeleinden. Het is bijvoorbeeld ideaal voor in de tuin (siergras). Het is echter ook zeer geschikt als veilige, zachte ondergrond van speeltoestellen, rondom zwembaden en voor sportvelden en campings. Het grote voordeel voor al deze toepassingen is, dat er nooit gemaaid hoeft te worden en er geen overig onderhoud nodig is. Ook is ons kunstgras UV-bestendig en rot- en schimmelvrij.

Nieuwste trend
De nieuwste trend is om schuttingen of schuren te bekleden met kunstgras. Hiervoor hebben wij diverse geschikte soorten gras, vanaf € 8,95 per m2. Kom vrijblijvend kijken!

Scherp en overzichtelijk geprijsd
Al onze grassoorten zijn overzichtelijk geprijsd. Bij de rollen uit het vaste assortiment geldt de prijs per m2. Bij de restanten in de couponnenhal staan de maat en bijbehorende prijs duidelijk vermeld op het etiket. U kunt dus zelf zien wat het kunstgras kost en grassoort uitzoeken dat bij uw budget past.

Maatwerk
Wij kunnen iedere gewenste maar voor u afsnijden. U bent bij ons dus niet gebonden aan de minimale rolbreedte maat van 4 meter. Indien gewenst snijden wij dus ook smallere stroken voor u af. Informeer hiernaar tijdens uw bezoek aan ons bedrijf. Onze medewerkers zoeken met het maatwerk altijd naar de voordeligste oplossing!

Grote tuinen
Voor grote tuinen kunnen wij volle rollen (meestal 100 m2 per rol) kunstgras leveren tegen zeer scherpe prijzen!

bekijk onze producten
Scroll naar boven