Melding over kunstgras

Afgelopen dagen is er door verschillende media in het nieuws gebracht dat rubbergranulaat – wat regelmatig in kunstgras voetbalvelden wordt gebruikt –  mogelijk schadelijk is voor uw gezondheid. Nou kunnen wij ons bij de KUNSTGRASGIGANT voorstellen dat u door deze berichten denkt dat kunstgras in het algemeen niet goed is voor de gezondheid. Gelukkig is dat niet het geval.

Om hier volledig zeker van te zijn, hechten wij bij de KUNSTGRASGIGANT al jaren veel waarde aan de kwaliteit van onze producten. Zo werken wij uitsluitend met in Europa geproduceerde producten welke voldoen aan hoge kwaliteitseisen en volledig vrij zijn van schadelijke stoffen.

De KUNSTGRASGIGANT adviseert normaliter al om kunstgras niet met rubbergranulaat in te strooien, maar met milieuvriendelijk silica zand (instrooizand). Dit geeft een mooier resultaat, geeft geen geur af en geeft ook geen hoge tempratuur af bij warm weer.

Natuurlijk kan het zijn dat u alsnog vragen heeft over onze kunstgras kwaliteiten. Neem hiervoor gerust eens contact op met onze adviseurs. Deze kunnen u alle ‘ins and outs’ over kunstgras en de benodigde accessoires vertellen.

Vragen?

Tel. 085 - 90 20 306
info@kunstgrasgigant.nl

Scroll naar boven