Sluit navigatie

Zwart kunstgras

Zelfs voor zwart kunstgras kunt u terecht bij Kunstgrasgigant. Wij zijn de kunstgrasspecialist van Nederland en hebben kunstgras in diverse kleuren, soorten en maten in ons assortiment. Wij hebben wel meer dan 20 soorten kunstgras in ons assortiment. In onze couponhal vindt u diverse soorten kunstgras tegen scherpe tarieven. Wij leveren aan zowel particulieren als bedrijven en hebben meerdere vestigingen. Op het gebied van kunstgras is alles mogelijk bij Kunstgrasgigant!

Bel ons op 085 – 9020306

Zwart kunstgras, maar ook andere kleuren

Kunstgrassen zijn nu ook verkrijgbaar in diverse kleuren. Van zwart kunstgras tot kleuren zoals grijs en blauw. U kunt uw kunstgras nu geheel afstemmen op de stijl van uw tuin. Bovendien kunt de matten eenvoudig zelf plaatsen en hebt uitstekende kwaliteit aan kunstmatten in handen. Andere voordelen zijn:

  • Zeer duurzaam en vrijwel geen onderhoud;
  • Ziet er uit en voelt als echt gras;
  • Zeer aantrekkelijke prijzen.

Bovendien zijn onze grasmatten voor diverse doeleinden te gebruiken. Denk aan sport, recreatie, boten, speelmogelijkheden of gewoon voor de sier.

Vraag een offerte aan!

Kom langs!

Loop voor zwart kunstgras eens onze zaak binnen. Bekijk welke vestiging bij u in de buurt is en kom eens langs! Wij helpen u graag met het vinden van het juiste zwart kunstgras! Hebt u vragen of wilt u advies? Vul dan ons contactformulier in of vraag het aan onze medewerkers in onze zaak.

Zwart kunstgras kopen? Kom langs of neem contact op!

Bezoekers van deze pagina vonden de volgende pagina's ook interessant:
Gekleurd kunstgras - Kunstgras restanten - Kunstgras Ridderkerk - Kunstgras Rotterdam - Kunstgras voor op dakterras - Kunstgrastapijt - Nepgras - Restpartij kunstgras - Voordelig kunstgras - Wat kost kunstgras - Zwart kunstgras

Neem contact op

Scroll naar boven