Voordelig kunstgras

Voor voordelig kunstgras kunt u terecht bij Kunstgrasgigant. Wij hebben het grootste aanbod voor de laagste prijs in onze vestigingen in Nederland. Elk van onze vestigingen heeft een couponhal, waar ook voordelig kunstgras kunt vinden. Hier vindt u restpartijen kunstgras, die niet aan kwaliteit hebben ingeleverd. Bij Kunstgrasgigant hebt u de keuze uit meer dan 20 soorten kunstgras. Of u nu op zoek bent naar sierkunstgras, sportgras, gekleurd gras of een andere soort, wij hebben het in ons assortiment!

Bel ons op 085 – 9020306Vraag een GRATIS stalenpakket aan!

Voordelig kunstgras bij de specialist

Voor het voordeligste kunstgras gaat u naar Kunstgrasgigant. Ons kunstgras beschikt over het label ‘1e kwaliteit’ zodat u bent verzekerd van de beste grasmatten. Bovendien zijn de matten d.m.v. onze handleiding eenvoudig te leggen en knippen wij ze graag voor u op maat. Meer voordelen van kunstgras zijn:

  • Geschikt als sier-, sport- of speelgras;
  • Het ziet en voelt echt aan;
  • Zeer duurzaam en voordelig te verkrijgen.

Naast de bekende toepassingen kunt u ons kunstgras ook op campings, op boten of bij zwembaden aan leggen! Bekijk anders ook eens onze voorbeeldtuinen en doe inspiratie op.

Vraag een offerte aan!

Contact

Een voordelig aanbod aan kunstgras vindt u bij de specialist, Kunstgrasgigant. Kom langs in één van onze vestigingen en kom ons aanbod bekijken. Ervaar zelf de kwaliteit en uitstraling van ons kunstgras. Hebt u vragen of wilt u een advies? Vul dan ons contactformulier in of vraag het aan onze medewerkers.

Voordelig kunstgras kopen? Kom langs of neem contact op!

Bezoekers van deze pagina vonden de volgende pagina's ook interessant:
Gekleurd kunstgras - Kunstgras restanten - Kunstgras Ridderkerk - Kunstgras Rotterdam - Kunstgras voor op dakterras - Kunstgrastapijt - Nepgras - Restpartij kunstgras - Voordelig kunstgras - Wat kost kunstgras - Zwart kunstgras

Neem contact op

ONZE TOP COLLECTIE GRASSEN:  Uw beste keus!

TÜV Rheinland getest, bekijk rapport   ✓ Veilig en kindvriendelijk   ✓ 10 jaar garantie

kunstgras-Aerdenhout-Superieur.png

Aerdenhout Superieur

De unieke C-vormige vezel maakt dat dit grassoort een zeer sterke veerkracht heeft en hierdoor uitermate bestand is tegen zware en veelvuldige betreding. Daarom zeer geschikt als speelgras.

€ 31,95 per m²

kunstgras-Blaricum-Prestige.png

Blaricum Prestige

De UV-stabiliteit zorgt ervoor dat de frisgroene uitstraling behouden blijft op langere termijn. De hoogte en stevigheid van de vezels maken dat dit kunstgras geschikt is voor zowel sier als speelgras.

€ 27,95 per m²

kunstgras-Bloemendael-Excellent.png

Bloemendael Excellent

Als u zoekt naar speelgras voor kinderen en huisdier(en) dan is de Bloemendael de beste keuze. Door de hoogte van de sprieten en de compacte samenstelling voelt dit gras extreem zacht aan.

€ 34,95 per m²

kunstgras-Wassenaar-de-Luxe.png

Wassenaar deLuxe

Dit grassoort bestaat uit drie verschillende kleuren vezels en een tweekleurige mosdraad. Dat zorgt voor een bijzonder mooie natuurgetrouwe uitstraling!

€ 22,95 per m²

Benieuwd naar onze top collectie grassen?  
  • Vraag een GRATIS stalenpakket aan!
Scroll naar boven