Sport kunstgras

Bent u op zoek naar sport kunstgras? Kunstgras waar op gesport wordt moet bestand zijn tegen zeer intensief gebruik. Denk bijvoorbeeld aan de noppen van voetbalschoenen, slidings op het voetbalveld of slagen met hockeysticks op een hockeyveld. Kunstgrasmatten voor sportvelden moeten dus zeer slijtvast zijn. Het grote voordeel van kunstgras is dat het weinig onderhoud nodig heeft en het bijna het gehele jaar door te gebruiken is. De Kunstgrasgigant helpt u graag bij het uitzoeken van de juiste mat voor uw sport.   

Bel ons op 085 – 9020306Vraag een GRATIS stalenpakket aan!

Sport kunstgras in alle soorten, maten en kleuren

In 2012 werd er bij de Olympische zomerspelen geëxperimenteerd met een blauwe kunstgrasmat voor het hockeyen. Dit zou ervoor zorgen dat de spelers en de bal beter zichtbaar zouden zijn op de TV. Dit experiment bleek weinig verschil te maken, maar het is dus wel mogelijk uw sportmat in elke gewenste kleur aan te leggen. De Kunstgrasgigant levert alleen kwaliteitsmatten en bijna altijd direct uit voorraad. Wij komen de mat voor uw aanleggen, zodat u ervan verzekerd bent dat u er voor vele jaren geen omkijken naar zult hebben. Wilt u een sportmat met rubberen granulaat, zand of kurk? En hoe lang moet de ‘grassprieten’ zijn? Wij adviseren u graag over welke mat het meest voor uw sport geschikt is.

Vraag een offerte aan!

Ervaar uw toekomstige grasmat zelf: kom eens bij ons langs

Benieuwd welk kunstgras het meest geschikt is voor uw sport? Kom een langs bij een van onze vestigingen en ontvang persoonlijk en deskundig advies. Natuurlijk kunt u ook alvast een kijkje online nemen. Voor vragen belt u naar 085-902 03 06.

Bezoekers van deze pagina vonden de volgende pagina's ook interessant:
Kosten kunstgras - Beste kunstgras - Kunstgras tennisbaan - Natuurlijk kunstgras - Kunstgras inclusief leggen - Kunstgras kopen en laten leggen - Kunstgras leggen prijzen - Kunstgras plaatsen - Kunstgras hockey - Aanbieding kunstgras - Mooi kunstgras

Neem contact op

ONZE TOP COLLECTIE GRASSEN:  Uw beste keus!

TÜV Rheinland getest, bekijk rapport   ✓ Veilig en kindvriendelijk   ✓ 10 jaar garantie

kunstgras-Aerdenhout-Superieur.png

Aerdenhout Superieur

De unieke C-vormige vezel maakt dat dit grassoort een zeer sterke veerkracht heeft en hierdoor uitermate bestand is tegen zware en veelvuldige betreding. Daarom zeer geschikt als speelgras.

€ 31,95 per m²

kunstgras-Blaricum-Prestige.png

Blaricum Prestige

De UV-stabiliteit zorgt ervoor dat de frisgroene uitstraling behouden blijft op langere termijn. De hoogte en stevigheid van de vezels maken dat dit kunstgras geschikt is voor zowel sier als speelgras.

€ 27,95 per m²

kunstgras-Bloemendael-Excellent.png

Bloemendael Excellent

Als u zoekt naar speelgras voor kinderen en huisdier(en) dan is de Bloemendael de beste keuze. Door de hoogte van de sprieten en de compacte samenstelling voelt dit gras extreem zacht aan.

€ 34,95 per m²

kunstgras-Wassenaar-de-Luxe.png

Wassenaar deLuxe

Dit grassoort bestaat uit drie verschillende kleuren vezels en een tweekleurige mosdraad. Dat zorgt voor een bijzonder mooie natuurgetrouwe uitstraling!

€ 22,95 per m²

Benieuwd naar onze top collectie grassen?  
  • Vraag een GRATIS stalenpakket aan!
Scroll naar boven