Restpartij kunstgras

Voor de goedkoopste restpartij kunstgras van hoge kwaliteit gaat u naar Kunstgrasgigant. Voor zowel particulieren als bedrijven staan wij klaar! U hebt bij ons de keuze uit ruim 20 soorten kunstgras. Wij hebben verscheidene vestigingen in Nederland. Bij elke vestiging hebben wij een couponhal. Hier vindt u een restpartij kunstgras tegen scherpe prijzen. Of u nu kunstgras zoekt voor op het balkon, dakterras of dat u nu op zoek bent naar sierkunstgras, wij hebben het in ons assortiment.

Bel ons op 085 – 9020306Vraag een GRATIS stalenpakket aan!

Uitgebreid aanbod restpartij kunstgras

Bent u het beu uw weinige vrije tijd te besteden aan grasmaaien maar hebt u niet het geld om kunstgras te kopen? Dat is geen enkel probleem bij de kunstgrasexpert van Nederland. Kunstgrasgigant heeft een uitgebreid aanbod aan een 1e kwaliteit restpartij kunstgras. Voordelen van ons kunstgras zijn:

  • Voelt en ziet er uit zoals echt gras;
  • Zeer voordelig in aanschaf;
  • D.m.v. onze handleiding eenvoudig aan te leggen.

Indien gewenst kunnen wij het kunstgras ook voor u aanleggen. Bovendien kunt u onze grasmatten voor diverse doeleinden zoals sport, sier of recreatie gebruiken en hebt u de keuze uit diverse kleuren!

Vraag een offerte aan!

Couponhallen

Een restpartij aan kunstgras vindt u in onze couponhallen in onze vestigingen. Kom snel langs en bekijk welke matten uw oplossing zijn! Hebt u vragen of wil u een advies? Neem dan contact op door ons contactformulier in te vullen.

Kom langs voor een restpartij kunstgras of neem contact op!

Bezoekers van deze pagina vonden de volgende pagina's ook interessant:
Gekleurd kunstgras - Kunstgras restanten - Kunstgras Ridderkerk - Kunstgras Rotterdam - Kunstgras voor op dakterras - Kunstgrastapijt - Nepgras - Restpartij kunstgras - Voordelig kunstgras - Wat kost kunstgras - Zwart kunstgras

Neem contact op

ONZE TOP COLLECTIE GRASSEN:  Uw beste keus!

TÜV Rheinland getest, bekijk rapport   ✓ Veilig en kindvriendelijk   ✓ 10 jaar garantie

kunstgras-Aerdenhout-Superieur.png

Aerdenhout Superieur

De unieke C-vormige vezel maakt dat dit grassoort een zeer sterke veerkracht heeft en hierdoor uitermate bestand is tegen zware en veelvuldige betreding. Daarom zeer geschikt als speelgras.

€ 31,95 per m²

kunstgras-Blaricum-Prestige.png

Blaricum Prestige

De UV-stabiliteit zorgt ervoor dat de frisgroene uitstraling behouden blijft op langere termijn. De hoogte en stevigheid van de vezels maken dat dit kunstgras geschikt is voor zowel sier als speelgras.

€ 27,95 per m²

kunstgras-Bloemendael-Excellent.png

Bloemendael Excellent

Als u zoekt naar speelgras voor kinderen en huisdier(en) dan is de Bloemendael de beste keuze. Door de hoogte van de sprieten en de compacte samenstelling voelt dit gras extreem zacht aan.

€ 34,95 per m²

kunstgras-Wassenaar-de-Luxe.png

Wassenaar deLuxe

Dit grassoort bestaat uit drie verschillende kleuren vezels en een tweekleurige mosdraad. Dat zorgt voor een bijzonder mooie natuurgetrouwe uitstraling!

€ 22,95 per m²

Benieuwd naar onze top collectie grassen?  
  • Vraag een GRATIS stalenpakket aan!
Scroll naar boven