Onderhoud kunstgras

Het weinige onderhoud is een belangrijke reden waarom veel mensen voor kunstgras kiezen. Om uw kunstgras in topconditie te houden is het wel belangrijk om advies in te winnen bij de Kunstgrasgigant zodat u jarenlang zorgeloos van uw kunstgras kunt genieten.

Bel ons op 085 – 9020306Vraag een GRATIS stalenpakket aan!

Hoe ziet het onderhoud van kunstgras eruit?

Natuurlijk hoeft u met kunstgras niet langer te sproeien, zaaien, maaien en bemesten. Maar toch zult u nog wel een klein beetje tijd in uw grasmat moeten stoppen. U zult met name uw kunstgras schoon moeten houden. Dat betekent het verwijderen van bladeren, om zo te voorkomen dat er bijvoorbeeld iets gaat groeien op uw grasmat. Dit kan het best met een harde bezem. Denk bij het schoonmaken ook het verwijderen van uitwerpselen van (huis)dieren en het voorkomen van beschadigingen aan uw gras door bijtende stoffen zoals verf en zuren. Dat is al het onderhoud dat uw mooie nieuwe mat nodig heeft!

Vraag een offerte aan!

Kunstgras van de Kunstgrasgigant

Bent u klaar om het gemak van een kunstgrasmat in uw tuin, balkon of terras te ervaren? De Kunstgrasgigant heeft een ruim assortiment grasmatten, waarvan het meeste ook nog eens op voorraad ligt op een van onze 11 vestigingen. Kijk eens rond op onze website voor een indruk van ons aanbod of kom de grasmatten in het echt ervaren bij een van onze acht showtuinen. Heeft u vragen? Stel ze gerust door te bellen naar 085-902 03 06.

Bezoekers van deze pagina vonden de volgende pagina's ook interessant:
Kunstgrasmat - Kunstgras showtuin - Kunstgras speelgras - Sport kunstgras - Kosten kunstgras - Beste kunstgras - Kunstgras tennisbaan - Natuurlijk kunstgras - Kunstgras inclusief leggen - Kunstgras kopen en laten leggen - Kunstgras leggen prijzen

Neem contact op

ONZE TOP COLLECTIE GRASSEN:  Uw beste keus!

TÜV Rheinland getest, bekijk rapport   ✓ Veilig en kindvriendelijk   ✓ 10 jaar garantie

kunstgras-Aerdenhout-Superieur.png

Aerdenhout Superieur

De unieke C-vormige vezel maakt dat dit grassoort een zeer sterke veerkracht heeft en hierdoor uitermate bestand is tegen zware en veelvuldige betreding. Daarom zeer geschikt als speelgras.

€ 31,95 per m²

kunstgras-Blaricum-Prestige.png

Blaricum Prestige

De UV-stabiliteit zorgt ervoor dat de frisgroene uitstraling behouden blijft op langere termijn. De hoogte en stevigheid van de vezels maken dat dit kunstgras geschikt is voor zowel sier als speelgras.

€ 27,95 per m²

kunstgras-Bloemendael-Excellent.png

Bloemendael Excellent

Als u zoekt naar speelgras voor kinderen en huisdier(en) dan is de Bloemendael de beste keuze. Door de hoogte van de sprieten en de compacte samenstelling voelt dit gras extreem zacht aan.

€ 34,95 per m²

kunstgras-Wassenaar-de-Luxe.png

Wassenaar deLuxe

Dit grassoort bestaat uit drie verschillende kleuren vezels en een tweekleurige mosdraad. Dat zorgt voor een bijzonder mooie natuurgetrouwe uitstraling!

€ 22,95 per m²

Benieuwd naar onze top collectie grassen?  
  • Vraag een GRATIS stalenpakket aan!
Scroll naar boven