Kunstgras tennisbaan

Natuurlijk bent u op zoek naar kunstgras dat het meest op echt gras lijkt. U wilt tenslotte wel de groene, frisse uitstraling van een mooie grasmat, maar niet meer al het onderhoud dat u daar aan heeft. Kunstgras is dan de ideale oplossing: kunstgrasmatten zien er het hele jaar fantastisch uit, zonder dat u er enig onderhoud aan hoeft te verrichten. Bekijk het ruime assortiment van de Kunstgrasgigant en vindt de geschikte grasmat voor uw toepassing.

Bel ons op 085 – 9020306Vraag een GRATIS stalenpakket aan!

Bij de Kunstgrasgigant vindt u een breed aanbod natuurlijk kunstgras

Wat voor u natuurlijk oogt, oogt voor een ander misschien wel minder natuurlijk. Zoals zoveel zaken in het leven is ‘mooi gras’ ook een kwestie van smaak. Om het kunstgras te kunnen vinden dat het best aansluit bij uw smaak bent u van harte welkom bij een van de showtuinen van de Kunstgrasgigant. Hier vindt een breed assortiment kunstgrasmatten die wij uit voorraad kunnen leveren. Beoordeel zelf of de kunstmat wat u betreft net zo mooie is als een echte grasmat en indien gewenst komen we de mat bij u aanleggen. Van balkon tot sportveld: wij bieden kunstgras  voor iedereen.

Vraag een offerte aan!

Is een kunstgrasveld niet slecht voor mijn tuin?

De kunstgrasmatten die de Kunstgrasgigant levert zijn stuk voor stuk van topkwaliteit. Ze zijn bestand tegen extreme weersomstandigheden en verkleuren ook niet door de uv-straling van de zon. Er komen geen schadelijke lood-cadmium stoffen vrij, zoals bij sommige ondeugdelijke (Chinese) kunstgrasmatten het geval is. Daarnaast laten kunstgrasmatten het regenwater gewoon door, waardoor uw tuin absoluut geen hinder zal ondervinden van de aanwezigheid van een grasmat. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een kunstgrasmat? Neem dan contact met ons op of kom eens langs bij een van onze vestigingen. Wij zijn te bereiken via 085-902 03 06.

Bezoekers van deze pagina vonden de volgende pagina's ook interessant:
Kunstgras inclusief leggen - Kunstgras kopen en laten leggen - Kunstgras leggen prijzen - Kunstgras plaatsen - Kunstgras hockey - Aanbieding kunstgras - Mooi kunstgras - Kunstgras in de tuin - Zelf kunstgras leggen - Kunstgras voetbal - Onderhoud kunstgras

Neem contact op

ONZE TOP COLLECTIE GRASSEN:  Uw beste keus!

TÜV Rheinland getest, bekijk rapport   ✓ Veilig en kindvriendelijk   ✓ 10 jaar garantie

kunstgras-Aerdenhout-Superieur.png

Aerdenhout Superieur

De unieke C-vormige vezel maakt dat dit grassoort een zeer sterke veerkracht heeft en hierdoor uitermate bestand is tegen zware en veelvuldige betreding. Daarom zeer geschikt als speelgras.

€ 31,95 per m²

kunstgras-Blaricum-Prestige.png

Blaricum Prestige

De UV-stabiliteit zorgt ervoor dat de frisgroene uitstraling behouden blijft op langere termijn. De hoogte en stevigheid van de vezels maken dat dit kunstgras geschikt is voor zowel sier als speelgras.

€ 27,95 per m²

kunstgras-Bloemendael-Excellent.png

Bloemendael Excellent

Als u zoekt naar speelgras voor kinderen en huisdier(en) dan is de Bloemendael de beste keuze. Door de hoogte van de sprieten en de compacte samenstelling voelt dit gras extreem zacht aan.

€ 34,95 per m²

kunstgras-Wassenaar-de-Luxe.png

Wassenaar deLuxe

Dit grassoort bestaat uit drie verschillende kleuren vezels en een tweekleurige mosdraad. Dat zorgt voor een bijzonder mooie natuurgetrouwe uitstraling!

€ 22,95 per m²

Benieuwd naar onze top collectie grassen?  
  • Vraag een GRATIS stalenpakket aan!
Scroll naar boven