Mooi kunstgras

Natuurlijk bent u op zoek naar mooi kunstgras. Daarom kiest u voor het grootste en voordeligste aanbod kunstgras van de Kunstgrasgigant. Kom eens langs bij een van onze vestigingen en bekijk ons ruime aanbod. In onze couponhallen vindt u absolute koopjes: dit zijn restpartijen van kwalitatief 100% goede kunstgrasmatten die al starten vanaf 8,95 euro per vierkante meter. Dus bij de Kunstgrasgigant vindt u altijd het kunstgras dat u zoek voor de beste prijs.

Bel ons op 085 – 9020306Vraag een GRATIS stalenpakket aan!

Ruim assortiment aan mooi kunstgras

Weet u al welk kunstgras u mooi vindt? Of laat u zich graag adviseren over wat kwalitatief goed kunstgras is en welke kleur of type kunstgras het best op uw locatie zou passen. Zo verkopen wij ook diverse soorten kunstgras die niet van echt te gras te onderscheiden zijn. Vaak worden dat soort kunstgras als ‘mooi’ gezien. Maar misschien vindt u een stuk knalblauw kunstgras wel mooi: ook dat kunt u bij ons kopen.

Vraag een offerte aan!

Kom langs bij de dichtstbijzijnde vestiging

Vanaf onze oprichting is het ons doel geweest om altijd zoveel mogelijk kunstgras op voorraad te hebben. Op die manier leveren wij onze klanten de service om niet alleen het kunstgras op onze vestigingen te kunnen bekijken, maar ook om het meteen mee te nemen. Door deze service, ons grote aanbod en onze scherpe prijzen hebben wij al veel klanten gelukkig kunnen maken. Kunnen wij u ook gelukkig maken? Neem contact met ons op of kom eens kijken of een van onze vestigingen. Wij zijn te bereiken via 085-902 03 06.

Bezoekers van deze pagina vonden de volgende pagina's ook interessant:
Kunstgras in de tuin - Zelf kunstgras leggen - Kunstgras voetbal - Onderhoud kunstgras - Kunstgrasmat - Kunstgras showtuin - Kunstgras speelgras - Sport kunstgras - Kosten kunstgras - Beste kunstgras - Kunstgras tennisbaan

Neem contact op

ONZE TOP COLLECTIE GRASSEN:  Uw beste keus!

TÜV Rheinland getest, bekijk rapport   ✓ Veilig en kindvriendelijk   ✓ 10 jaar garantie

kunstgras-Aerdenhout-Superieur.png

Aerdenhout Superieur

De unieke C-vormige vezel maakt dat dit grassoort een zeer sterke veerkracht heeft en hierdoor uitermate bestand is tegen zware en veelvuldige betreding. Daarom zeer geschikt als speelgras.

€ 31,95 per m²

kunstgras-Blaricum-Prestige.png

Blaricum Prestige

De UV-stabiliteit zorgt ervoor dat de frisgroene uitstraling behouden blijft op langere termijn. De hoogte en stevigheid van de vezels maken dat dit kunstgras geschikt is voor zowel sier als speelgras.

€ 27,95 per m²

kunstgras-Bloemendael-Excellent.png

Bloemendael Excellent

Als u zoekt naar speelgras voor kinderen en huisdier(en) dan is de Bloemendael de beste keuze. Door de hoogte van de sprieten en de compacte samenstelling voelt dit gras extreem zacht aan.

€ 34,95 per m²

kunstgras-Wassenaar-de-Luxe.png

Wassenaar deLuxe

Dit grassoort bestaat uit drie verschillende kleuren vezels en een tweekleurige mosdraad. Dat zorgt voor een bijzonder mooie natuurgetrouwe uitstraling!

€ 22,95 per m²

Benieuwd naar onze top collectie grassen?  
  • Vraag een GRATIS stalenpakket aan!
Scroll naar boven