Kunstgrastapijt

Voor kunstgrastapijt van de beste kwaliteit gaat u naar Kunstgrasgigant. Wij hebben het grootste en voordeligste kunstgrasaanbod van Nederland! Wij hebben diverse vestigingen. Hier bieden wij meer dan 20 soorten kunstgras aan. Elke vestiging beschikt over een couponhal waar diverse soorten en maten kunstgrasrestanten worden aangeboden. Wij leveren rechtstreeks aan particulieren, bedrijven, verenigingen en instellingen.

Bel ons op 085 – 9020306Vraag een GRATIS stalenpakket aan!

Kunstgrastapijt tegen scherpe prijzen

Bent u het beu uw vrije tijd te besteden aan het grasmaaien van uw grasveld? Neem eens kijkje voor een kunstgrastapijt van Kunstgrasgigant. Ons uitgebreide assortiment bestaat uit 1e kwaliteit kunstgras dat voor diverse doeleinden is in te zetten, zoals voor:

  • Speelgras, zwembadgras of op campinggras;
  • Sportactiviteiten zoals, voetbal, hockey, golf etc.;
  • Op de boot, een dakterras of gewoon als gazon.

Bovendien is een kunstgrastapijt eenvoudig te plaatsen en hebt u als particulier of bedrijf de keuze uit diverse kleuren, zoals groen, blauw, zwart of antraciet. Neem ook eens een kijkje naar onze voorbeeldtuinen. Hier kunt u impressies en inspiratie opdoen.

Vraag een offerte aan!

Uitgebreid aanbod

Wij hebben een uitgebreid aanbod aan kunstgrastapijt. Kom eens langs in de dichtstbijzijnde vestiging en bekijk ons aanbod. Hebt u vragen of wilt u een advies? Vul dan ons contactformulier in of vraag het aan onze medewerkers op het showterrein. Wij helpen u graag verder!

Kom langs voor kunstgrastapijt of neem contact op!

Bezoekers van deze pagina vonden de volgende pagina's ook interessant:

Gekleurd kunstgras - Kunstgras restanten - Kunstgras Ridderkerk - Kunstgras Rotterdam - Kunstgras voor op dakterras - Kunstgrastapijt - Nepgras - Restpartij kunstgras - Voordelig kunstgras - Wat kost kunstgras - Zwart kunstgras

Neem contact op

ONZE TOP COLLECTIE GRASSEN:  Uw beste keus!

TÜV Rheinland getest, bekijk rapport   ✓ Veilig en kindvriendelijk   ✓ 10 jaar garantie

kunstgras-Aerdenhout-Superieur.png

Aerdenhout Superieur

De unieke C-vormige vezel maakt dat dit grassoort een zeer sterke veerkracht heeft en hierdoor uitermate bestand is tegen zware en veelvuldige betreding. Daarom zeer geschikt als speelgras.

€ 31,95 per m²

kunstgras-Blaricum-Prestige.png

Blaricum Prestige

De UV-stabiliteit zorgt ervoor dat de frisgroene uitstraling behouden blijft op langere termijn. De hoogte en stevigheid van de vezels maken dat dit kunstgras geschikt is voor zowel sier als speelgras.

€ 27,95 per m²

kunstgras-Bloemendael-Excellent.png

Bloemendael Excellent

Als u zoekt naar speelgras voor kinderen en huisdier(en) dan is de Bloemendael de beste keuze. Door de hoogte van de sprieten en de compacte samenstelling voelt dit gras extreem zacht aan.

€ 34,95 per m²

kunstgras-Wassenaar-de-Luxe.png

Wassenaar deLuxe

Dit grassoort bestaat uit drie verschillende kleuren vezels en een tweekleurige mosdraad. Dat zorgt voor een bijzonder mooie natuurgetrouwe uitstraling!

€ 22,95 per m²

Benieuwd naar onze top collectie grassen?  
  • Vraag een GRATIS stalenpakket aan!
Scroll naar boven