Kunstgrasmat

Bij de keuze voor een kunstgrasmat is smaak van grote invloed. Zoveel mensen, zoveel smaken. Daarom is een ruim aanbod aan kunstgras een vereiste om de voor u perfecte kunstgrasmat te kunnen vinden. De Kunstgrasgigant heeft een zeer ruim aanbod: blauw, groen, rood of welke kleur kunstgras dan ook. Voor uw balkon, terras, tuin, sportveld of speelterrein. En met korte sprieten of lange: wij bieden alle denkbare varianten.

Bel ons op 085 – 9020306Vraag een GRATIS stalenpakket aan!

De voordelen van een kunstgrasmat

Een normale grasmat moet u het hele jaar door onderhouden: zaaien, maaien, bemesten en besproeien tijdens droge periodes. Daarnaast kan het gemakkelijk beschadigen als er voor langere tijd iets op staat of een (huis)dier besluit er in te graven bijvoorbeeld. Bij een kunstgrasmat  hoeft dit allemaal niet. Het is het hele jaar mooi zonder dat u er iets voor hoeft te doen. Als u er zo nu en dan snel een bezem overheen haalt weet u zeker dat uw gras echt groener is dan dat van de buren, het hele jaar door.

Vraag een offerte aan!

Koop uw kunstgrasmat bij de Kunstgrasgigant

De Kunstgrasgigant heeft 11 vestigingen, waarvan 10 in Nederland. U vindt ons van de Westkust tot de Oostgrens, dus is er altijd een vestiging in de buurt. Op veel van deze vestigingen kunt u ons assortiment aanschouwen in onze showtuinen. Ook vindt u scherp geprijsde aanbiedingen in onze couponhallen. Wij houden zoveel mogelijk matten op voorraad, waardoor u vaak nog dezelfde dag met uw ideale grasmat naar huis kunt rijden. En indien gewenst kunnen we het kunstgras ook vakkundig en voordelig in uw tuin installeren. Kom eens langs bij een van onze vestigingen: onze medewerkers helpen u graag met al uw vragen omtrent kunstgras. Natuurlijk kunt u ook even bellen naar 085-902 03 06.

Bezoekers van deze pagina vonden de volgende pagina's ook interessant:
Kunstgras showtuin - Kunstgras speelgras - Sport kunstgras - Kosten kunstgras - Beste kunstgras - Kunstgras tennisbaan - Natuurlijk kunstgras - Kunstgras inclusief leggen - Kunstgras kopen en laten leggen - Kunstgras leggen prijzen - Kunstgras plaatsen

Neem contact op

ONZE TOP COLLECTIE GRASSEN:  Uw beste keus!

TÜV Rheinland getest, bekijk rapport   ✓ Veilig en kindvriendelijk   ✓ 10 jaar garantie

kunstgras-Aerdenhout-Superieur.png

Aerdenhout Superieur

De unieke C-vormige vezel maakt dat dit grassoort een zeer sterke veerkracht heeft en hierdoor uitermate bestand is tegen zware en veelvuldige betreding. Daarom zeer geschikt als speelgras.

€ 31,95 per m²

kunstgras-Blaricum-Prestige.png

Blaricum Prestige

De UV-stabiliteit zorgt ervoor dat de frisgroene uitstraling behouden blijft op langere termijn. De hoogte en stevigheid van de vezels maken dat dit kunstgras geschikt is voor zowel sier als speelgras.

€ 27,95 per m²

kunstgras-Bloemendael-Excellent.png

Bloemendael Excellent

Als u zoekt naar speelgras voor kinderen en huisdier(en) dan is de Bloemendael de beste keuze. Door de hoogte van de sprieten en de compacte samenstelling voelt dit gras extreem zacht aan.

€ 34,95 per m²

kunstgras-Wassenaar-de-Luxe.png

Wassenaar deLuxe

Dit grassoort bestaat uit drie verschillende kleuren vezels en een tweekleurige mosdraad. Dat zorgt voor een bijzonder mooie natuurgetrouwe uitstraling!

€ 22,95 per m²

Benieuwd naar onze top collectie grassen?  
  • Vraag een GRATIS stalenpakket aan!
Scroll naar boven