Kunstgras voor op het dakterras

Bij Kunstgrasgigant vindt u vele soorten kunstgras voor op een dakterras. Wij hanteren scherpe prijzen voor ons kunstgras en leveren rechtstreeks aan particulieren, verenigingen, bedrijven en instellingen. Wij hebben verschillende vestigingen met een couponhal. In deze couponhal bieden wij kunstgrasrestanten aan tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Kom eens langs in de dichtstbijzijnde zaak en kijk eens rond op ons showterrein.

Bel ons op 085 – 9020306Vraag een GRATIS stalenpakket aan!

Warme uitstraling kunstgras voor op een dakterras

Balkons en dakterrassen kunnen ook worden voorzien van kunstgras. Dit geeft een stijlvolle, warme uitstraling en voelt bovendien prettig aan. Even op uw blote voeten naar buiten is dan geen enkel probleem. Kunstgrasgigant heeft verschillende soorten kunstgras die ontwikkeld zijn voor het gebruik op een balkon en dakterras. Alle mogelijke maten kunstgras zijn beschikbaar bij Kunstgrasgigant en daarnaast weten we dit te combineren met een zeer scherpe prijsstelling. Kunstgras biedt daarnaast de volgende voordelen:

  • Onderhoudsarm
  • Geen zand instrooien
  • Zeer goede drainage
  • Rot- en schimmelvrij
  • Slijtvast
  • Verkrijgbaar in diverse kleuren

Vraag een offerte aan!

Contact

Voor kunstgras op een dakterras of balkon kunt u terecht bij onze vestigingen. Hebt u vragen of wilt u een advies? Vul dan ons contactformulier in. Kom ook eens langs in onze dichtstbijzijnde vestiging. Onze medewerkers kunnen al uw vragen beantwoorden en u van deskundig en eerlijk advies voorzien.

Kom langs voor kunstgras voor op een dakterras of neem contact op!

Bezoekers van deze pagina vonden de volgende pagina's ook interessant:
Gekleurd kunstgras - Kunstgras restanten - Kunstgras Ridderkerk - Kunstgras Rotterdam - Kunstgras voor op dakterras - Kunstgrastapijt - Nepgras - Restpartij kunstgras - Voordelig kunstgras - Wat kost kunstgras - Zwart kunstgras

Neem contact op

ONZE TOP COLLECTIE GRASSEN:  Uw beste keus!

TÜV Rheinland getest, bekijk rapport   ✓ Veilig en kindvriendelijk   ✓ 10 jaar garantie

kunstgras-Aerdenhout-Superieur.png

Aerdenhout Superieur

De unieke C-vormige vezel maakt dat dit grassoort een zeer sterke veerkracht heeft en hierdoor uitermate bestand is tegen zware en veelvuldige betreding. Daarom zeer geschikt als speelgras.

€ 31,95 per m²

kunstgras-Blaricum-Prestige.png

Blaricum Prestige

De UV-stabiliteit zorgt ervoor dat de frisgroene uitstraling behouden blijft op langere termijn. De hoogte en stevigheid van de vezels maken dat dit kunstgras geschikt is voor zowel sier als speelgras.

€ 27,95 per m²

kunstgras-Bloemendael-Excellent.png

Bloemendael Excellent

Als u zoekt naar speelgras voor kinderen en huisdier(en) dan is de Bloemendael de beste keuze. Door de hoogte van de sprieten en de compacte samenstelling voelt dit gras extreem zacht aan.

€ 34,95 per m²

kunstgras-Wassenaar-de-Luxe.png

Wassenaar deLuxe

Dit grassoort bestaat uit drie verschillende kleuren vezels en een tweekleurige mosdraad. Dat zorgt voor een bijzonder mooie natuurgetrouwe uitstraling!

€ 22,95 per m²

Benieuwd naar onze top collectie grassen?  
  • Vraag een GRATIS stalenpakket aan!
Scroll naar boven