Kunstgras voetbal

Kunstgras wordt steeds populairder binnen de voetbal wereld. De velden vragen veel minder onderhoud en zijn het hele jaar mooi en bespeelbaar. Dat betekent dus minder onderhoudskosten en veel minder afgelasting van wedstrijden door slechte velden. Veel voetballers hebben nog een slecht beeld van kunstgras door ervaren van lang geleden: harde velden waarbij slidings resulteerden in pijnlijke schaafwonden bijvoorbeeld. Dat is echter al lang niet meer het geval. Moderne kunstgrasvelden zijn prima geschikt om veilige slidings op te maken en zien er ook nog eens steeds natuurgetrouwer uit. Dit wordt ook wel bewezen door het feit dat steeds meer professionele voetbalclubs overstappen op een voetbalveld van kunstgras.

Bel ons op 085 – 9020306Vraag een GRATIS stalenpakket aan!

Een kunstgras voetbalveld van de Kunstgrasgigant

De Kunstgrasgigant heeft een gigantisch aanbod kunstgras, waaronder de allerbeste matten voor voetbalvelden. Samen kijken wij naar de ideale lengte van de grassprieten, de hardheid van de mat, de veiligheid van de spelers en de gewenste plaatsing. Door onze directe banden met de producenten van kunstgras leveren wij niet alleen de hoogste kwaliteit, maar ook nog eens tegen de beste prijzen. En indien gewenst leggen wij de matten vakkundig, snel en voordelig voor u aan. Zo kan uw club er nog vele jaren met veel plezier op spelen: het hele jaar door.

Vraag een offerte aan!

Kunstgras en voetbal: het hele jaar door een mooie mat

Het gebruik van kunstgras bij voetbal is zoals gezegd steeds populairder in Nederland, tot de Eredivisie aan toe. Geïnteresseerd in wat een voetbalveld van kunstgras voor uw club kan betekenen? Neem dan contact met ons op of kom langs op een van onze vestigingen. Wij zijn te bereiken via 085-902 03 06.

Bezoekers van deze pagina vonden de volgende pagina's ook interessant:
Onderhoud kunstgras - Kunstgrasmat - Kunstgras showtuin - Kunstgras speelgras - Sport kunstgras - Kosten kunstgras - Beste kunstgras - Kunstgras tennisbaan - Natuurlijk kunstgras - Kunstgras inclusief leggen - Kunstgras kopen en laten leggen

Neem contact op

ONZE TOP COLLECTIE GRASSEN:  Uw beste keus!

TÜV Rheinland getest, bekijk rapport   ✓ Veilig en kindvriendelijk   ✓ 10 jaar garantie

kunstgras-Aerdenhout-Superieur.png

Aerdenhout Superieur

De unieke C-vormige vezel maakt dat dit grassoort een zeer sterke veerkracht heeft en hierdoor uitermate bestand is tegen zware en veelvuldige betreding. Daarom zeer geschikt als speelgras.

€ 31,95 per m²

kunstgras-Blaricum-Prestige.png

Blaricum Prestige

De UV-stabiliteit zorgt ervoor dat de frisgroene uitstraling behouden blijft op langere termijn. De hoogte en stevigheid van de vezels maken dat dit kunstgras geschikt is voor zowel sier als speelgras.

€ 27,95 per m²

kunstgras-Bloemendael-Excellent.png

Bloemendael Excellent

Als u zoekt naar speelgras voor kinderen en huisdier(en) dan is de Bloemendael de beste keuze. Door de hoogte van de sprieten en de compacte samenstelling voelt dit gras extreem zacht aan.

€ 34,95 per m²

kunstgras-Wassenaar-de-Luxe.png

Wassenaar deLuxe

Dit grassoort bestaat uit drie verschillende kleuren vezels en een tweekleurige mosdraad. Dat zorgt voor een bijzonder mooie natuurgetrouwe uitstraling!

€ 22,95 per m²

Benieuwd naar onze top collectie grassen?  
  • Vraag een GRATIS stalenpakket aan!
Scroll naar boven