Kunstgras tennisbaan

Wist u dat u bij de aanleg van nieuwe tennisbanen ook kunt kiezen voor een kunstgras tennisbaan? Kunstgras en tennis: dat klinkt als de ideale combinatie. Want door het juiste gras aan te bieden weet de Kunstgrasgigant de ideale speelervaring zo goed mogelijk na te bootsen. En door te kiezen voor kunstgras voor tennis bespaart u kosten en heeft u minder onderhoud ten opzichte van een baan met gravel of gewoon gras. Daarnaast kunt u er het hele jaar gebruik van maken.

Bel ons op 085 – 9020306Vraag een GRATIS stalenpakket aan!

Het aanleggen van een kunstgras tennisbaan

Een tennisbaan van kunstgras wordt aangelegd in de traditionele kleuren van een tennisbaan. Dat betekent dat het kunstgras rood of groen is. Zowel de uitstraling als de speelervaring van een kunstgras speelveld is dus zo goed als gelijk als dat van een veld van gravel. Omdat kunstgras slijtvast, vuilafstotend en gemakkelijk in het onderhoud is , bespaart u altijd op de kosten. U wilt toch ook voordelig kunstgras voor u tennisbaan aanschaffen?

Vraag een offerte aan!

Kom langs bij een van de vestigingen

De kunstgrasgigant heeft 11 vestigingen en al vele jaren ervaring met de verkoop- en aanleg van kunstgrasvelden. Wij helpen u graag met het kiezen van de juiste mat voor uw doeleinde. Of we u nu telefonisch, via de mail of op locatie spreken: wij helpen u graag verder. Kijk eens rond op onze website of kom direct langs bij uw dichtstbijzijnde Kunstgrasgigant vestiging. Voor vragen belt u naar 085-902 03 06.

Bezoekers van deze pagina vonden de volgende pagina's ook interessant:
Natuurlijk kunstgras - Kunstgras inclusief leggen - Kunstgras kopen en laten leggen - Kunstgras leggen prijzen - Kunstgras plaatsen - Kunstgras hockey - Aanbieding kunstgras - Mooi kunstgras - Kunstgras in de tuin - Zelf kunstgras leggen - Kunstgras voetbal

Neem contact op

ONZE TOP COLLECTIE GRASSEN:  Uw beste keus!

TÜV Rheinland getest, bekijk rapport   ✓ Veilig en kindvriendelijk   ✓ 10 jaar garantie

kunstgras-Aerdenhout-Superieur.png

Aerdenhout Superieur

De unieke C-vormige vezel maakt dat dit grassoort een zeer sterke veerkracht heeft en hierdoor uitermate bestand is tegen zware en veelvuldige betreding. Daarom zeer geschikt als speelgras.

€ 31,95 per m²

kunstgras-Blaricum-Prestige.png

Blaricum Prestige

De UV-stabiliteit zorgt ervoor dat de frisgroene uitstraling behouden blijft op langere termijn. De hoogte en stevigheid van de vezels maken dat dit kunstgras geschikt is voor zowel sier als speelgras.

€ 27,95 per m²

kunstgras-Bloemendael-Excellent.png

Bloemendael Excellent

Als u zoekt naar speelgras voor kinderen en huisdier(en) dan is de Bloemendael de beste keuze. Door de hoogte van de sprieten en de compacte samenstelling voelt dit gras extreem zacht aan.

€ 34,95 per m²

kunstgras-Wassenaar-de-Luxe.png

Wassenaar deLuxe

Dit grassoort bestaat uit drie verschillende kleuren vezels en een tweekleurige mosdraad. Dat zorgt voor een bijzonder mooie natuurgetrouwe uitstraling!

€ 22,95 per m²

Benieuwd naar onze top collectie grassen?  
  • Vraag een GRATIS stalenpakket aan!
Scroll naar boven