Kunstgras speelgras

Wilt u kunstgras speelgras aanschaffen voor bijvoorbeeld een speelveld? De Kunstgrasgigant heet u van harte welkom. Een kunstgras speelveld moet natuurlijk bovenal veilig zijn: kinderen die er op spelen moeten niet te maken krijgen met chemicaliën die u helaas nog vaak tegenkomt in goedkope kunstgrasmatten. En u wilt ook niet dat uw grasmat na een paar keer intensief erop te hebben gespeeld loslaat. Kom daarom langs bij een van onze vestigingen of vraag online uw offerte op.    

Bel ons op 085 – 9020306Vraag een GRATIS stalenpakket aan!

Veilig kunstgras speelgras

Wij leveren alleen kwaliteit kunstgras van Europese bodem. Daardoor bent u bij ons verzekerd van veilig kunstgras, geproduceerd zonder gevaarlijke chemische stoffen. Doordat wij verder geen tussenleveranciers hebben tussen de fabriek en onze showrooms, bent u ook verzekerd van de beste prijs. Daarnaast leveren wij onze matten altijd uit voorraad. Wilt u advies over wat speelgras onderscheidt van normaal kunstgras? Onze medewerkers helpen u graag verder.

Vraag een offerte aan!

Altijd een vestiging bij u in de buurt

Met 10 vestigingen in Nederland en 1 vestiging in Zwitserland zijn wij een grote partij binnen de kunstgrasbranche. Door onze ervaring, geleverde kwaliteit, betrouwbare adviezen en scherpe prijzen hebben wij een goede naam opgebouwd en al veel tevreden klanten geholpen met hun ideale grasmat. Wij bieden u de mogelijkheid om ons grote aanbod aan kunstgrasmatten te komen bekijken in 1 van onze showtuinen en kunnen u daarbij ook vrijblijvend voorzien van advies. Kunstgras is mooi, makkelijk en veilig. Ontdek het zelf! Heeft u vragen over kunstgras in de vorm van speelgras voor bijvoorbeeld een speelveld? Stel ze gerust door te bellen naar  085-902 03 06.

Bezoekers van deze pagina vonden de volgende pagina's ook interessant:
Sport kunstgras - Kosten kunstgras - Beste kunstgras - Kunstgras tennisbaan - Natuurlijk kunstgras - Kunstgras inclusief leggen - Kunstgras kopen en laten leggen - Kunstgras leggen prijzen - Kunstgras plaatsen - Kunstgras hockey - Aanbieding kunstgras

Neem contact op

ONZE TOP COLLECTIE GRASSEN:  Uw beste keus!

TÜV Rheinland getest, bekijk rapport   ✓ Veilig en kindvriendelijk   ✓ 10 jaar garantie

kunstgras-Aerdenhout-Superieur.png

Aerdenhout Superieur

De unieke C-vormige vezel maakt dat dit grassoort een zeer sterke veerkracht heeft en hierdoor uitermate bestand is tegen zware en veelvuldige betreding. Daarom zeer geschikt als speelgras.

€ 31,95 per m²

kunstgras-Blaricum-Prestige.png

Blaricum Prestige

De UV-stabiliteit zorgt ervoor dat de frisgroene uitstraling behouden blijft op langere termijn. De hoogte en stevigheid van de vezels maken dat dit kunstgras geschikt is voor zowel sier als speelgras.

€ 27,95 per m²

kunstgras-Bloemendael-Excellent.png

Bloemendael Excellent

Als u zoekt naar speelgras voor kinderen en huisdier(en) dan is de Bloemendael de beste keuze. Door de hoogte van de sprieten en de compacte samenstelling voelt dit gras extreem zacht aan.

€ 34,95 per m²

kunstgras-Wassenaar-de-Luxe.png

Wassenaar deLuxe

Dit grassoort bestaat uit drie verschillende kleuren vezels en een tweekleurige mosdraad. Dat zorgt voor een bijzonder mooie natuurgetrouwe uitstraling!

€ 22,95 per m²

Benieuwd naar onze top collectie grassen?  
  • Vraag een GRATIS stalenpakket aan!
Scroll naar boven