Kunstgras Rotterdam

Kunstgrasgigant is dé kunstgras specialist van Rotterdam en omstreken, wij hebben het grootste aanbod tegen de laagste prijs. U vindt bij ons wel meer dan 20 soorten kunstgras. Ook in onze couponhal vindt u kunstgrasrestanten in diverse maten en kleuren tegen scherpe prijzen. Wij leveren onze producten rechtstreeks aan particulieren, instellingen, bedrijven of verenigingen. Of u nu op zoek bent naar sierkunstgras, speelgras, dakterrasgras of sportgras, wij hebben het in ons assortiment. Voor kunstgras in de regio Rotterdam, komt u naar onze vestiging in Ridderkerk of Pijnacker!

Bel ons op 085 – 9020306Vraag een GRATIS stalenpakket aan!

Diverse soorten kunstgras nabij Rotterdam

Bent u het zat uw vrije tijd te besteden aan het grasmaaien van uw grasveld? Kom dan eens een kijkje nemen bij de expert in kunstgras nabij Rotterdam. Wij hebben een uitgebreid assortiment aan 1e klas kwaliteit kunstgras dat voor diverse doeleinden is in te zetten zoals, sport, sier of recreatie. Meer voordelen voor u als bedrijf of particulier zijn:

  • Ziet er uit en voelt als echt gras;
  • Eenvoudig aan te leggen;
  • Zeer voordelig in aanschaf.

Bovendien zijn de matten verkrijgbaar in diverse unieke kleuren en bezorgen wij de matten graag bij u thuis!

Vraag een offerte aan!

Specialist

De specialist in kunstgras in de omgeving van Rotterdam vindt u aan de Voorweg 23-A te Ridderkerk of aan de Reesloot 10 te Pijnacker. Hebt u vragen of wil u advies? Vraag het dan aan onze medewerkers op ons showterrein in Ridderkerk of in Pijnacker of vul ons contactformulier in.

Voor kunstgras nabij Rotterdam komt u naar ons showterrein in Ridderkerk of Pijnacker!

Bezoekers van deze pagina vonden de volgende pagina's ook interessant:
Gekleurd kunstgras - Kunstgras restanten - Kunstgras Ridderkerk - Kunstgras Rotterdam - Kunstgras voor op dakterras - Kunstgrastapijt - Nepgras - Restpartij kunstgras - Voordelig kunstgras - Wat kost kunstgras - Zwart kunstgra

Neem contact op

ONZE TOP COLLECTIE GRASSEN:  Uw beste keus!

TÜV Rheinland getest, bekijk rapport   ✓ Veilig en kindvriendelijk   ✓ 10 jaar garantie

kunstgras-Aerdenhout-Superieur.png

Aerdenhout Superieur

De unieke C-vormige vezel maakt dat dit grassoort een zeer sterke veerkracht heeft en hierdoor uitermate bestand is tegen zware en veelvuldige betreding. Daarom zeer geschikt als speelgras.

€ 31,95 per m²

kunstgras-Blaricum-Prestige.png

Blaricum Prestige

De UV-stabiliteit zorgt ervoor dat de frisgroene uitstraling behouden blijft op langere termijn. De hoogte en stevigheid van de vezels maken dat dit kunstgras geschikt is voor zowel sier als speelgras.

€ 27,95 per m²

kunstgras-Bloemendael-Excellent.png

Bloemendael Excellent

Als u zoekt naar speelgras voor kinderen en huisdier(en) dan is de Bloemendael de beste keuze. Door de hoogte van de sprieten en de compacte samenstelling voelt dit gras extreem zacht aan.

€ 34,95 per m²

kunstgras-Wassenaar-de-Luxe.png

Wassenaar deLuxe

Dit grassoort bestaat uit drie verschillende kleuren vezels en een tweekleurige mosdraad. Dat zorgt voor een bijzonder mooie natuurgetrouwe uitstraling!

€ 22,95 per m²

Benieuwd naar onze top collectie grassen?  
  • Vraag een GRATIS stalenpakket aan!
Scroll naar boven