Kunstgras plaatsen

U wilt kunstgras plaatsen in uw tuin, balkon of terras maar u ziet er tegenop om dit zelf te doen? Een goed startpunt is onze pagina met tips (link invoegen) voor het zelf aanleggen van kunstgras. Het is redelijk eenvoudig, zolang u zorgvuldig te werk gaat en ons stappenplan goed opvolgt. Ziet u uzelf dit niet zo snel zelf doen of bent u bang dat u niet het resultaat krijgt dat u graag wilt? De Kunstgrasgigant kan uw grasmat natuurlijk ook voor u komen aanleggen.

Bel ons op 085 – 9020306Vraag een GRATIS stalenpakket aan!

Voordelig kunstgras aanschaffen en laten plaatsen

Het aanleggen van uw kunstgrasmat doen wij voor zeer scherpe tarieven. Deze tarieven zijn afhankelijk van de locatie waar uw grasmat moet komen te liggen. Is dit al verhard en geëgaliseerd of moeten wij dat nog voor uw doen? Moet wij het zand nog aanbrengen en/of aantrillen of niet? En is er nog een oude grasmat die eerst verwijderd moet worden? Dit alles kunnen wij voor u uitvoeren, maar uiteraard geldt dat de kosten stijgen als de hoeveelheid werk toeneemt. U krijgt een helder overzicht van de kosten op onze pagina over het laten aanleggen van uw grasmat. Zo weet u precies met welke kosten u te maken krijgt.

Vraag een offerte aan!

Vakkundige aanleg van kunstgras

Ons deskundige team heeft ruime ervaring met het plaatsen van kunstgras. U bent dan ook te allen tijde verzekerd van een correcte plaatsing zodat u jarenlang geniet van prachtig kunstgras. Of het nu gaat om een klein balkon of een groot sportveld. Het plaatsen van kunstgras laat u met een gerust hart over aan de Kunstgrasgigant. Geïnteresseerd in wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op of kom eens langs op 1 van onze 11 vestigingen. Wij zijn te bereiken via 085-902 03 06.

Bezoekers van deze pagina vonden de volgende pagina's ook interessant:
Kunstgras hockey - Aanbieding kunstgras - Mooi kunstgras - Kunstgras in de tuin - Zelf kunstgras leggen - Kunstgras voetbal - Onderhoud kunstgras - Kunstgrasmat - Kunstgras showtuin - Kunstgras speelgras - Sport kunstgras

Neem contact op

ONZE TOP COLLECTIE GRASSEN:  Uw beste keus!

TÜV Rheinland getest, bekijk rapport   ✓ Veilig en kindvriendelijk   ✓ 10 jaar garantie

kunstgras-Aerdenhout-Superieur.png

Aerdenhout Superieur

De unieke C-vormige vezel maakt dat dit grassoort een zeer sterke veerkracht heeft en hierdoor uitermate bestand is tegen zware en veelvuldige betreding. Daarom zeer geschikt als speelgras.

€ 31,95 per m²

kunstgras-Blaricum-Prestige.png

Blaricum Prestige

De UV-stabiliteit zorgt ervoor dat de frisgroene uitstraling behouden blijft op langere termijn. De hoogte en stevigheid van de vezels maken dat dit kunstgras geschikt is voor zowel sier als speelgras.

€ 27,95 per m²

kunstgras-Bloemendael-Excellent.png

Bloemendael Excellent

Als u zoekt naar speelgras voor kinderen en huisdier(en) dan is de Bloemendael de beste keuze. Door de hoogte van de sprieten en de compacte samenstelling voelt dit gras extreem zacht aan.

€ 34,95 per m²

kunstgras-Wassenaar-de-Luxe.png

Wassenaar deLuxe

Dit grassoort bestaat uit drie verschillende kleuren vezels en een tweekleurige mosdraad. Dat zorgt voor een bijzonder mooie natuurgetrouwe uitstraling!

€ 22,95 per m²

Benieuwd naar onze top collectie grassen?  
  • Vraag een GRATIS stalenpakket aan!
Scroll naar boven