Kunstgras outlet

Kunstgrasgigant is dé kunstgras outlet van Nederland, wij hebben het grootste aanbod voor de laagste prijs. In onze couponhal vindt u vele soorten kunstgras als fabrieksrestanten en aanbiedingen. U vindt hier verschillende maten en soorten kunstgras. Wij hebben een outlet in al onze vestigingen. Neem een kijkje in onze winkel voor het actuele aanbod!

Bel ons op 085 – 9020306Vraag een GRATIS stalenpakket aan!

Kunstgras voordelig geprijsd in de outlet

Voor het grootste aanbod aan kunstgrassen kunt u terecht bij Kunstgrasgigant. Onze kunstgras outlet heeft een ruime keuze aan 1e klas grasmatten, van gewoon kunstgras tot kunstgras met tussen de grassprieten natuurlijk mos! Bovendien heeft ons kunstgras enkele belangrijke voordelen:

  • Geschikt als sier-, sport- of speelgras;
  • Eenvoudig aan te leggen en zeer duurzaam;
  • Weinig onderhoud en een zeer lage aanschafprijs.

Naast de bekende toepassingen kunt u ons kunstgras ook gebruiken op boten, campings of rond zwembaden!

Vraag een offerte aan!

Kom naar de dichtstbijzijnde vestiging

Voor onze kunstgras outlet gaat u naar een van onze vestigingen. Kom snel langs en ervaar zelf de kwaliteit en de uitstraling van ons kunstgras in onze outlet. Hebt u vragen of wilt u advies ontvangen? Vul dan ons contactformulier in of vraag het aan onze medewerkers in de outlet! U kunt vooraf ook onze voorbeelden bekijken.

Kom langs in onze kunstgras outlet of neem contact op!

Bezoekers van deze pagina vonden de volgende pagina's ook interessant:
Gekleurd kunstgras - Goedkoop kunstgras - Golf kunstgras - Grastapijt - Grijs kunstgras - Kunstgras - Kunstgras balkon - Kunstgras dakterras - Kunstgras kopen - Kunstgras matten - Kunstgras outlet

Neem contact op

ONZE TOP COLLECTIE GRASSEN:  Uw beste keus!

TÜV Rheinland getest, bekijk rapport   ✓ Veilig en kindvriendelijk   ✓ 10 jaar garantie

kunstgras-Aerdenhout-Superieur.png

Aerdenhout Superieur

De unieke C-vormige vezel maakt dat dit grassoort een zeer sterke veerkracht heeft en hierdoor uitermate bestand is tegen zware en veelvuldige betreding. Daarom zeer geschikt als speelgras.

€ 31,95 per m²

kunstgras-Blaricum-Prestige.png

Blaricum Prestige

De UV-stabiliteit zorgt ervoor dat de frisgroene uitstraling behouden blijft op langere termijn. De hoogte en stevigheid van de vezels maken dat dit kunstgras geschikt is voor zowel sier als speelgras.

€ 27,95 per m²

kunstgras-Bloemendael-Excellent.png

Bloemendael Excellent

Als u zoekt naar speelgras voor kinderen en huisdier(en) dan is de Bloemendael de beste keuze. Door de hoogte van de sprieten en de compacte samenstelling voelt dit gras extreem zacht aan.

€ 34,95 per m²

kunstgras-Wassenaar-de-Luxe.png

Wassenaar deLuxe

Dit grassoort bestaat uit drie verschillende kleuren vezels en een tweekleurige mosdraad. Dat zorgt voor een bijzonder mooie natuurgetrouwe uitstraling!

€ 22,95 per m²

Benieuwd naar onze top collectie grassen?  
  • Vraag een GRATIS stalenpakket aan!
Scroll naar boven