Kunstgras matten

Voor kunstgras matten van de beste kwaliteit komt u naar Kunstgrasgigant. Wij hebben het voordeligste en het grootste aanbod aan kunstgras in Nederland! Een keuze uit meer dan 20 soorten kunstgras matten vindt u nergens anders in Nederland. Wij hebben verschillende vestigingen. Hier kunt u ons kunstgras bezichtigen en bestellen in onze showterreinen. In onze couponhal (outlet) vindt u vele fabrieksrestanten en aanbiedingen. De kwaliteit van deze restanten is er echter niet minder op.

Bel ons op 085 – 9020306Vraag een GRATIS stalenpakket aan!

Uitgebreid aanbod kunstgras matten

Hebt u ook geen zin meer uw kostbare vrije tijd te besteden aan grasmaaien? Kom dan eens een kijkje nemen bij dé kunstgras matten specialist Kunstgrasgigant. Wij hebben een uitgebreid aanbod aan 1e kwaliteit duurzame matten voor zowel particulieren als bedrijven. Meer voordelen van onze kunstgrassen zijn:

  • Geschikt voor sporten, recreatie of als siergras;
  • Zeer eenvoudig aan te leggen en zonder onderhoud;
  • Zeer voordelig te verkrijgen!

Daarnaast zijn de matten in diverse kleuren verkrijgbaar en leveren wij ze graag bij u af!

Vraag een offerte aan!

Kom langs!

Het uitgebreide aanbod aan kunstgras matten vindt u op de showterreinen van Kunstgrasgigant. Hebt u vragen of wilt u gedegen advies? Kom dan langs in een onze van onze vestigingen of vul ons contactformulier in.

Kom langs voor de aankoop van kunstgras matten of neem contact op!

Bezoekers van deze pagina vonden de volgende pagina's ook interessant:
Gekleurd kunstgras - Goedkoop kunstgras - Golf kunstgras - Grastapijt - Grijs kunstgras - Kunstgras - Kunstgras balkon - Kunstgras dakterras - Kunstgras kopen - Kunstgras matten - Kunstgras outlet

Neem contact op

ONZE TOP COLLECTIE GRASSEN:  Uw beste keus!

TÜV Rheinland getest, bekijk rapport   ✓ Veilig en kindvriendelijk   ✓ 10 jaar garantie

kunstgras-Aerdenhout-Superieur.png

Aerdenhout Superieur

De unieke C-vormige vezel maakt dat dit grassoort een zeer sterke veerkracht heeft en hierdoor uitermate bestand is tegen zware en veelvuldige betreding. Daarom zeer geschikt als speelgras.

€ 31,95 per m²

kunstgras-Blaricum-Prestige.png

Blaricum Prestige

De UV-stabiliteit zorgt ervoor dat de frisgroene uitstraling behouden blijft op langere termijn. De hoogte en stevigheid van de vezels maken dat dit kunstgras geschikt is voor zowel sier als speelgras.

€ 27,95 per m²

kunstgras-Bloemendael-Excellent.png

Bloemendael Excellent

Als u zoekt naar speelgras voor kinderen en huisdier(en) dan is de Bloemendael de beste keuze. Door de hoogte van de sprieten en de compacte samenstelling voelt dit gras extreem zacht aan.

€ 34,95 per m²

kunstgras-Wassenaar-de-Luxe.png

Wassenaar deLuxe

Dit grassoort bestaat uit drie verschillende kleuren vezels en een tweekleurige mosdraad. Dat zorgt voor een bijzonder mooie natuurgetrouwe uitstraling!

€ 22,95 per m²

Benieuwd naar onze top collectie grassen?  
  • Vraag een GRATIS stalenpakket aan!
Scroll naar boven