Kunstgras leggen prijzen

U wilt kunstgras leggen en de prijzen hiervoor weten? De Kunstgrasgigant stelt graag een heldere offerte voor u op. We kijken naar uw specifieke situatie omdat er is geen vaste prijs is: heeft u al een mooi verhard stuk op uw terrein waar de mat moet komen of moet er nog een stuk geëgaliseerd worden? En moet er eerst nog een oude mat verwijderd worden? Al deze zaken zijn belangrijk bij het berekenen van de exacte prijs voor het kunstgras per m2.

Bel ons op 085 – 9020306Vraag een GRATIS stalenpakket aan!

De aandachtspunten bij kunstgras leggen en de prijzen ervan

De Kunstgrasgigant biedt diverse pakketten voor het installeren van kunstgras. Deze prijzen lopen uiteen van ongeveer 10 tot ongeveer 20 euro per vierkante meter te leggen kunstgras. Ze zijn afhankelijk van de volgende punten:

  • Hoeveel vierkante meter kunstgras gaat het om?
  • Moet het kunstgras geïnstalleerd worden op een verharde ondergrond?
  • Moet het terrein nog geëgaliseerd worden?
  • Moet het zand nog aangetrild worden?
  • Moet er nog een zandlaag aangebracht worden?
  • Moeten we eventueel aanwezig gras nog verwijderen?

Vraag een offerte aan!

Wat is de prijs van kunstgras per m2

Voor de exacte prijs voor kunstgras per m2 nodigen wij u van harte uit bij een van onze vestigingen. Ons enthousiaste en deskundige team voorziet u graag van persoonlijk advies. Weet u al welk kunstgras u wilt aanleggen en heeft u een helder beeld betreft de prijzen? Dan kunt u het kunstgras natuurlijk ook online bestellen. Heeft u vragen over de prijs van kunstgras per m2? Neem gerust contact met ons op via 085-902 03 06.

Bezoekers van deze pagina vonden de volgende pagina's ook interessant:
Kunstgras plaatsen - Kunstgras hockey - Aanbieding kunstgras - Mooi kunstgras - Kunstgras in de tuin - Zelf kunstgras leggen - Kunstgras voetbal - Onderhoud kunstgras - Kunstgrasmat - Kunstgras showtuin - Kunstgras speelgras

Neem contact op

ONZE TOP COLLECTIE GRASSEN:  Uw beste keus!

TÜV Rheinland getest, bekijk rapport   ✓ Veilig en kindvriendelijk   ✓ 10 jaar garantie

kunstgras-Aerdenhout-Superieur.png

Aerdenhout Superieur

De unieke C-vormige vezel maakt dat dit grassoort een zeer sterke veerkracht heeft en hierdoor uitermate bestand is tegen zware en veelvuldige betreding. Daarom zeer geschikt als speelgras.

€ 31,95 per m²

kunstgras-Blaricum-Prestige.png

Blaricum Prestige

De UV-stabiliteit zorgt ervoor dat de frisgroene uitstraling behouden blijft op langere termijn. De hoogte en stevigheid van de vezels maken dat dit kunstgras geschikt is voor zowel sier als speelgras.

€ 27,95 per m²

kunstgras-Bloemendael-Excellent.png

Bloemendael Excellent

Als u zoekt naar speelgras voor kinderen en huisdier(en) dan is de Bloemendael de beste keuze. Door de hoogte van de sprieten en de compacte samenstelling voelt dit gras extreem zacht aan.

€ 34,95 per m²

kunstgras-Wassenaar-de-Luxe.png

Wassenaar deLuxe

Dit grassoort bestaat uit drie verschillende kleuren vezels en een tweekleurige mosdraad. Dat zorgt voor een bijzonder mooie natuurgetrouwe uitstraling!

€ 22,95 per m²

Benieuwd naar onze top collectie grassen?  
  • Vraag een GRATIS stalenpakket aan!
Scroll naar boven