Kunstgras kopen Oss

Het liefst wilt u natuurlijk kunstgras kopen van goede kwaliteit én tegen een lage prijs in de buurt van Oss. Dit doet u het best bij de Kunstgrasgigant. Hier vindt u een enorm ruim assortiment aan kunstgras voor verschillende toepassingen en met andere uitstralingen. Nadat u uw nieuwe kunstgras heeft gekocht, kiest u zelf of u dit zelf aanlegt of gebruikmaakt van de aanlegservice!

Bel ons op 085 – 9020306Vraag een GRATIS stalenpakket aan!

Kunstgras kopen tegen de beste prijs in de regio Oss

U wilt het liefst niet te veel betalen voor uw nieuwe kunstgras. Daarom moet u een kijkje nemen bij de couponhallen van de Kunstgrasgigant. Iedere vestiging beschikt over een couponhal. Hier vindt u verschillende soorten en maten kunstgras in de vorm van restanten en fabriekspartijen. Omdat dit restpartijen zijn, bieden wij deze aan voor een nog voordeligere prijs! U kunt al een restpartij kunstgras kopen voor uw tuin in Oss vanaf €8,95 per m2. Daarnaast beschikt al ons kunstgras over het label ‘1e kwaliteit’, waardoor u verzekerd bent van de beste grasmatten.

Vraag een offerte aan!

Bezoek een van onze vestigingen en neem uw nieuwe kunstgras direct mee!

U bent van harte welkom bij al onze vestigingen om u eens te verdiepen in ons ruime assortiment. Heeft u een keuze gemaakt? Na het kopen van uw kunstgras helpen onze medewerkers u graag om uw aankoop naar Oss te vervoeren. Wij vouwen het netjes voor u op en leggen het in uw auto. Maakt u liever geen gebruik van uw eigen auto? Wij bieden ook een bezorgdienst aan.

Bezoekers van deze pagina vonden de volgende pagina's ook interessant:
Kunstgras Effen | Kunstgras Nuland | Kunstgras Rossum | Kunstgras Kerkdriel |Kunstgras Drunen | Kunstgras Beesd | Kunstgras Culemborg | Kunstgras Gelderland | Kunstgras aanleggen Veghel | Kunstgras Boxtel | Kunstgras Empel

Neem contact op

ONZE TOP COLLECTIE GRASSEN:  Uw beste keus!

TÜV Rheinland getest, bekijk rapport   ✓ Veilig en kindvriendelijk   ✓ 10 jaar garantie

kunstgras-Aerdenhout-Superieur.png

Aerdenhout Superieur

De unieke C-vormige vezel maakt dat dit grassoort een zeer sterke veerkracht heeft en hierdoor uitermate bestand is tegen zware en veelvuldige betreding. Daarom zeer geschikt als speelgras.

€ 31,95 per m²

kunstgras-Blaricum-Prestige.png

Blaricum Prestige

De UV-stabiliteit zorgt ervoor dat de frisgroene uitstraling behouden blijft op langere termijn. De hoogte en stevigheid van de vezels maken dat dit kunstgras geschikt is voor zowel sier als speelgras.

€ 27,95 per m²

kunstgras-Bloemendael-Excellent.png

Bloemendael Excellent

Als u zoekt naar speelgras voor kinderen en huisdier(en) dan is de Bloemendael de beste keuze. Door de hoogte van de sprieten en de compacte samenstelling voelt dit gras extreem zacht aan.

€ 34,95 per m²

kunstgras-Wassenaar-de-Luxe.png

Wassenaar deLuxe

Dit grassoort bestaat uit drie verschillende kleuren vezels en een tweekleurige mosdraad. Dat zorgt voor een bijzonder mooie natuurgetrouwe uitstraling!

€ 22,95 per m²

Benieuwd naar onze top collectie grassen?  
  • Vraag een GRATIS stalenpakket aan!
Scroll naar boven