Kunstgras kopen en laten leggen

Bent u op zoek naar een bedrijf waar u kunstgras kunt kopen en laten leggen? Dan zit u bij de Kunstgrasgigant goed. Wij hebben een heel groot aanbod aan kunstgrasmatten. Daarnaast is bijna alles bij ons direct leverbaar uit voorraad. Verder bieden wij diverse pakketten aan voor de aanleg van uw nieuwe kunstgrasmat. Welk pakket u nodig heeft is afhankelijk van de locatie waar het kunstgras moet komen.

Bel ons op 085 – 9020306Vraag een GRATIS stalenpakket aan!

Advies bij kunstgras kopen en laten leggen

De Kunstgrasgigant heeft al vele jaren ervaring op het gebied van kunstgras. Onze klanten kiezen elke keer opnieuw voor ons door onze klantgerichte service, scherpe prijzen en gedegen adviezen. Doordat wij zonder tussenleveranciers werken en ook altijd een groot aanbod scherp geprijsde restpartijen op voorraad hebben kunt u er zeker van zijn dat u bij ons altijd een geschikte grasmat vindt. Maar ook als u nog niet direct wilt kopen maar alleen advies wilt inwinnen bent u altijd welkom op een van onze locaties. Onze medewerkers adviseren u graag en laten u graag het kunstgras zien welke u direct kunt kopen en laten leggen.

Vraag een offerte aan!

Kom langs bij de dichtstbijzijnde vestiging

De Kunstgrasgigant heeft 11 vestigingen, waarvan 1 in Zwitserland. In al onze vestigingen vindt u een groot aanbod aan kunstgras. Van sport kunstgras (voor voetbalvelden en tennisbanen bijvoorbeeld) tot kunstgras voor uw terras, balkon of tuin. In onze showtuinen kunt u de matten goed bekijken en onze medewerkers beantwoorden graag al uw vragen. Kom dus snel eens langs bij de voor dichtstbijzijnde vestiging of laat direct een offerte opstellen voor uw project via onze website. Voor vragen over het kopen en/of laten leggen van kunstgras belt u naar 085-902 03 06.

Bezoekers van deze pagina vonden de volgende pagina's ook interessant:
Kunstgras leggen prijzen - Kunstgras plaatsen - Kunstgras hockey - Aanbieding kunstgras - Mooi kunstgras - Kunstgras in de tuin - Zelf kunstgras leggen - Kunstgras voetbal - Onderhoud kunstgras - Kunstgrasmat - Kunstgras showtuin

Neem contact op

ONZE TOP COLLECTIE GRASSEN:  Uw beste keus!

TÜV Rheinland getest, bekijk rapport   ✓ Veilig en kindvriendelijk   ✓ 10 jaar garantie

kunstgras-Aerdenhout-Superieur.png

Aerdenhout Superieur

De unieke C-vormige vezel maakt dat dit grassoort een zeer sterke veerkracht heeft en hierdoor uitermate bestand is tegen zware en veelvuldige betreding. Daarom zeer geschikt als speelgras.

€ 31,95 per m²

kunstgras-Blaricum-Prestige.png

Blaricum Prestige

De UV-stabiliteit zorgt ervoor dat de frisgroene uitstraling behouden blijft op langere termijn. De hoogte en stevigheid van de vezels maken dat dit kunstgras geschikt is voor zowel sier als speelgras.

€ 27,95 per m²

kunstgras-Bloemendael-Excellent.png

Bloemendael Excellent

Als u zoekt naar speelgras voor kinderen en huisdier(en) dan is de Bloemendael de beste keuze. Door de hoogte van de sprieten en de compacte samenstelling voelt dit gras extreem zacht aan.

€ 34,95 per m²

kunstgras-Wassenaar-de-Luxe.png

Wassenaar deLuxe

Dit grassoort bestaat uit drie verschillende kleuren vezels en een tweekleurige mosdraad. Dat zorgt voor een bijzonder mooie natuurgetrouwe uitstraling!

€ 22,95 per m²

Benieuwd naar onze top collectie grassen?  
  • Vraag een GRATIS stalenpakket aan!
Scroll naar boven