Kunstgras inclusief leggen

Bent u op zoek naar een partij die uw kunstgras ook kan aanleggen? Dan bent u bij de Kunstgrasgigant aan het juiste adres. Wij bieden diverse pakketten aan voor de aanleg van kunstgrasmatten, afhankelijk van wat we voor u moeten uitvoeren. Zo bent u het voordeligst uit als de locatie waar het kunstgras moet komen al geëgaliseerd en verhard is. Maar ook als we de grond voor u nog moeten egaliseren, moeten aanvullen met een zandlaag of zelfs de oude grasmat weg moeten halen bent u bij ons altijd voordelig uit.

Bel ons op 085 – 9020306Vraag een GRATIS stalenpakket aan!

De Kunstgrasgigant: 1 partij voor de aanschaf van kunstgras inclusief het leggen ervan

Heeft u het kunstgras gevonden en wilt u deze bestellen inclusief laten leggen? Verstandige keuze! Zo bent u altijd verzekerd van een correcte wijze van leggen. Weet u nog niet precies welk kunstgras het meest geschikt is voor uw doeleinde? Bekijk dan het grote aanbod aan kwalitatief hoogstaand kunstgras bij een van onze 11 vestigingen. Wij hebben hier bijna alle matten op voorraad liggen en ook een groot aanbod zeer voordelige restpartijen. Deze vindt u in onze zogenaamde couponhallen. Verder kunt u op onze vestigingen de matten in het echt bekijken om zo altijd de juiste mat te kunnen kiezen. Geen kleine stukjes grasmat door uw brievenbus waar u verder weinig mee kunt dus, maar grote grasmatten uitgestald in onze showtuinen.

Vraag een offerte aan!

Kom langs bij de dichtstbijzijnde vestiging

U vindt ons met 11 vestigingen altijd wel ergens bij u in de buurt. Wij hebben veel ervaring en kunnen u door onze expertise op het gebied van kunstgras altijd van betrouwbaar advies voorzien. Of het nu gaat om een nieuwe tuin, de renovatie van een sportveld of het opleuken van een balkon: wij helpen u graag verder. Neem dus gerust contact met ons op of kom eens langs bij een van onze vestigingen. U bereikt ons door te bellen naar 085-902 03 06.

Bezoekers van deze pagina vonden de volgende pagina's ook interessant:
Kunstgras kopen en laten leggen - Kunstgras leggen prijzen - Kunstgras plaatsen - Kunstgras hockey - Aanbieding kunstgras - Mooi kunstgras - Kunstgras in de tuin - Zelf kunstgras leggen - Kunstgras voetbal - Onderhoud kunstgras - Kunstgrasmat

Neem contact op

ONZE TOP COLLECTIE GRASSEN:  Uw beste keus!

TÜV Rheinland getest, bekijk rapport   ✓ Veilig en kindvriendelijk   ✓ 10 jaar garantie

kunstgras-Aerdenhout-Superieur.png

Aerdenhout Superieur

De unieke C-vormige vezel maakt dat dit grassoort een zeer sterke veerkracht heeft en hierdoor uitermate bestand is tegen zware en veelvuldige betreding. Daarom zeer geschikt als speelgras.

€ 31,95 per m²

kunstgras-Blaricum-Prestige.png

Blaricum Prestige

De UV-stabiliteit zorgt ervoor dat de frisgroene uitstraling behouden blijft op langere termijn. De hoogte en stevigheid van de vezels maken dat dit kunstgras geschikt is voor zowel sier als speelgras.

€ 27,95 per m²

kunstgras-Bloemendael-Excellent.png

Bloemendael Excellent

Als u zoekt naar speelgras voor kinderen en huisdier(en) dan is de Bloemendael de beste keuze. Door de hoogte van de sprieten en de compacte samenstelling voelt dit gras extreem zacht aan.

€ 34,95 per m²

kunstgras-Wassenaar-de-Luxe.png

Wassenaar deLuxe

Dit grassoort bestaat uit drie verschillende kleuren vezels en een tweekleurige mosdraad. Dat zorgt voor een bijzonder mooie natuurgetrouwe uitstraling!

€ 22,95 per m²

Benieuwd naar onze top collectie grassen?  
  • Vraag een GRATIS stalenpakket aan!
Scroll naar boven