Kunstgras in de tuin

Kiest u net als vele anderen ook voor de voordelen van kunstgras in de tuin? Dan profiteert u van verschillende voordelen. Zo zijn de kunstgrasmatten van de Kunstgrasgigant UV- en weersbestendig en zullen dus vele jaren mooi bleven. Ze zijn onderhoudsvrij, sterk en niet van echt te onderscheiden. We bieden matten in alle kleuren en soorten, zodat er altijd wat voor uw tussen moet zitten. En indien gewenst komen wij de mat ook nog voor u installeren. Al het genot van echt gras, zonder het vereiste onderhoud. En ook in de winter ligt er een mooie groene grasmat.

Bel ons op 085 – 9020306Vraag een GRATIS stalenpakket aan!

Kunstgras voor in de tuin, het huis of elders

Of u nu kunstgras wilt op uw kleine balkonnetje, dakterras of tuin: wij leveren alle soorten en maten kunstgras. Ook voor sportvelden of speeltuinen hebben wij een ruim aanbod kunstgras dat bestand is tegen intensief gebruik en vele jaren mooi zal blijven. En in een van onze acht couponhallen vindt u altijd een ruim assortiment afgeprijsde grasmatten. Daarvoor kunt u het best een keertje langskomen bij een van onze vestigingen.

Vraag een offerte aan!

Waar vindt u de dichtstbijzijnde Kunstgrasgigant?

Met 10 locaties verspreid door Nederland en 1 in Zwitserland is de kans groot dat er een Kunstgrasgigant bij u in de buurt zit. U vindt ons van Koudekerke tot Apeldoorn: kijk eens op onze contactpagina welke vestiging voor u het meest dichtbij ligt. Heeft u nog andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op of spreek een van onze medewerkers aan als u bij onze vestigingen op bezoek komt. Vragen? Neem gerust contact met ons op via 085-902 03 06.

Bezoekers van deze pagina vonden de volgende pagina's ook interessant:
Zelf kunstgras leggen - Kunstgras voetbal - Onderhoud kunstgras - Kunstgrasmat - Kunstgras showtuin - Kunstgras speelgras - Sport kunstgras - Kosten kunstgras - Beste kunstgras - Kunstgras tennisbaan - Natuurlijk kunstgras

Neem contact op

ONZE TOP COLLECTIE GRASSEN:  Uw beste keus!

TÜV Rheinland getest, bekijk rapport   ✓ Veilig en kindvriendelijk   ✓ 10 jaar garantie

kunstgras-Aerdenhout-Superieur.png

Aerdenhout Superieur

De unieke C-vormige vezel maakt dat dit grassoort een zeer sterke veerkracht heeft en hierdoor uitermate bestand is tegen zware en veelvuldige betreding. Daarom zeer geschikt als speelgras.

€ 31,95 per m²

kunstgras-Blaricum-Prestige.png

Blaricum Prestige

De UV-stabiliteit zorgt ervoor dat de frisgroene uitstraling behouden blijft op langere termijn. De hoogte en stevigheid van de vezels maken dat dit kunstgras geschikt is voor zowel sier als speelgras.

€ 27,95 per m²

kunstgras-Bloemendael-Excellent.png

Bloemendael Excellent

Als u zoekt naar speelgras voor kinderen en huisdier(en) dan is de Bloemendael de beste keuze. Door de hoogte van de sprieten en de compacte samenstelling voelt dit gras extreem zacht aan.

€ 34,95 per m²

kunstgras-Wassenaar-de-Luxe.png

Wassenaar deLuxe

Dit grassoort bestaat uit drie verschillende kleuren vezels en een tweekleurige mosdraad. Dat zorgt voor een bijzonder mooie natuurgetrouwe uitstraling!

€ 22,95 per m²

Benieuwd naar onze top collectie grassen?  
  • Vraag een GRATIS stalenpakket aan!
Scroll naar boven