Kunstgras hockey

Al in 1976 werd het eerste kunstgras sportveld in Nederland in gebruik genomen voor het uitoefenen van hockey. Inmiddels beschikken alle ruim 300 hockeyclubs in Nederland ten minste 1 kunstgrasveld.  Het verschilt echter nog wel wat voor een velden dit zijn: zandgevuld, semi-watervelden of watervelden. Maar ook de kleuren en hoogtes van de grassprieten verschillen. De prijzen verschillen behoorlijk, maar de gemiddelde levensduur van een kunstgrasveld is 10 tot 15 jaar. In al die jaren bent u verzekerd van een sterk en bijna onderhoudsvrij speelveld dat u het hele jaar door kunt gebruiken.

Bel ons op 085 – 9020306Vraag een GRATIS stalenpakket aan!

Kunstgras voor hockey: Waar moet u op letten?

Voor hockey vindt men over het algemeen dat vooral de lengte van de grassprieten van belang is. Hoe korter de grassprieten, hoe beter de bal rolt. Veel verenigingen die op hoog niveau spelen kiezen daarom voor kunstgras met korte sprieten. Maar ook het aantal sprieten per vierkante centimeter beïnvloedt hoe goed de bal zal rollen. Door de ervaring die de Kunstgrasgigant heeft met het aanleggen van kunstgras hockeyvelden in heel Nederland kunnen wij u als geen ander helpen het juiste gras voor uw club te kiezen.

Vraag een offerte aan!

Gigant in kunstgras

De Kunstgrasgigant is een gigant in kunstgras. Daarmee bedoelen we dat we niet alleen goed verspreid zijn over Nederland met 10 vestigingen (en 1 in Zwitserland), maar ook dat we een gigantisch aanbod aan kunstgras hebben. En dan hebben we ook nog eens het meeste op voorraad liggen. U kunt veel matten bij ons op locatie komen bekijken en samen bespreken we welke vorm, kleur en samenstelling het best bij uw wensen aansluit. Kom dus snel eens kijken bij een van onze vestigingen, wij helpen u graag verder. Voor vragen belt u eenvoudig naar 085-902 03 06.

Bezoekers van deze pagina vonden de volgende pagina's ook interessant:
Aanbieding kunstgras - Mooi kunstgras - Kunstgras in de tuin - Zelf kunstgras leggen - Kunstgras voetbal - Onderhoud kunstgras - Kunstgrasmat - Kunstgras showtuin - Kunstgras speelgras - Sport kunstgras - Kosten kunstgras

Neem contact op

ONZE TOP COLLECTIE GRASSEN:  Uw beste keus!

TÜV Rheinland getest, bekijk rapport   ✓ Veilig en kindvriendelijk   ✓ 10 jaar garantie

kunstgras-Aerdenhout-Superieur.png

Aerdenhout Superieur

De unieke C-vormige vezel maakt dat dit grassoort een zeer sterke veerkracht heeft en hierdoor uitermate bestand is tegen zware en veelvuldige betreding. Daarom zeer geschikt als speelgras.

€ 31,95 per m²

kunstgras-Blaricum-Prestige.png

Blaricum Prestige

De UV-stabiliteit zorgt ervoor dat de frisgroene uitstraling behouden blijft op langere termijn. De hoogte en stevigheid van de vezels maken dat dit kunstgras geschikt is voor zowel sier als speelgras.

€ 27,95 per m²

kunstgras-Bloemendael-Excellent.png

Bloemendael Excellent

Als u zoekt naar speelgras voor kinderen en huisdier(en) dan is de Bloemendael de beste keuze. Door de hoogte van de sprieten en de compacte samenstelling voelt dit gras extreem zacht aan.

€ 34,95 per m²

kunstgras-Wassenaar-de-Luxe.png

Wassenaar deLuxe

Dit grassoort bestaat uit drie verschillende kleuren vezels en een tweekleurige mosdraad. Dat zorgt voor een bijzonder mooie natuurgetrouwe uitstraling!

€ 22,95 per m²

Benieuwd naar onze top collectie grassen?  
  • Vraag een GRATIS stalenpakket aan!
Scroll naar boven