Kunstgras Empel

Waar vindt u de beste en ruimste keuze aan kunstgras voor uw terras, tuin, balkon of veld in Empel? Bij de Kunstgrasgigant natuurlijk! Met een gigantisch aanbod en aantrekkelijk scherpe prijzen kiest u altijd voor de beste prijs-kwaliteitverhouding. Wij bieden kunstgras aan voor alle toepassingen, zodat er altijd iets bijzit voor uw woning in Empel. Wilt u de allerlaagste prijs? Bekijk dan eens onze restpartijen in de couponhal!

Bel ons op 085 – 9020306Vraag een GRATIS stalenpakket aan!

De aanleg van uw nieuwe kunstgras in Empel wordt eenvoudig voor u geregeld

Wanneer u de juiste keuze heeft gemaakt op het gebied van uw nieuwe kunstgras, rest er nog één stap: het moet kundig worden geïnstalleerd op de juiste plaats. Hiervoor bieden wij u twee opties aan. U kunt zelf aan de slag door na aankoop van het kunstgras uw artikelen mee naar Empel te nemen. Vervolgens volgt u ons stappenplan op voor een verbluffend resultaat. Mist u benodigdheden voor de aanleg? Die koopt u uiteraard bij ons. Heeft u geen tijd om zelf uw nieuwe kunstgras aan te leggen? Geen probleem, maak dan gebruik van onze aanlegservice. Onze gespecialiseerde vakmensen realiseren al uw tuinwensen. Voor u het weet geniet u van uw nieuwe grasmatten!

Vraag een offerte aan!

Extra goedkoop kunstgras scoren in de couponhal

Al onze vestigingen beschikken over een couponhal. In de couponhal vindt u de allergoedkoopste stukken grasmat. Dit zijn voornamelijk restanten en fabriekspartijen, wat meteen de reden is waarom wij dit zo goedkoop aanbieden. Kom eens langs, bijvoorbeeld bij onze vestiging in Zaltbommel! Heeft u vragen? Bel naar 085-9020306.

Bezoekers van deze pagina vonden de volgende pagina's ook interessant:
Kunstgras Rosmalen | Goedkoop kunstgras Rosmalen | Kunstgras Uden |Kunstgras kopen Oss | Kunstgras Effen | Kunstgras Nuland | Kunstgras RossumKunstgras Kerkdriel | Kunstgras Drunen | Kunstgras Beesd | Kunstgras Culemborg

Neem contact op

ONZE TOP COLLECTIE GRASSEN:  Uw beste keus!

TÜV Rheinland getest, bekijk rapport   ✓ Veilig en kindvriendelijk   ✓ 10 jaar garantie

kunstgras-Aerdenhout-Superieur.png

Aerdenhout Superieur

De unieke C-vormige vezel maakt dat dit grassoort een zeer sterke veerkracht heeft en hierdoor uitermate bestand is tegen zware en veelvuldige betreding. Daarom zeer geschikt als speelgras.

€ 31,95 per m²

kunstgras-Blaricum-Prestige.png

Blaricum Prestige

De UV-stabiliteit zorgt ervoor dat de frisgroene uitstraling behouden blijft op langere termijn. De hoogte en stevigheid van de vezels maken dat dit kunstgras geschikt is voor zowel sier als speelgras.

€ 27,95 per m²

kunstgras-Bloemendael-Excellent.png

Bloemendael Excellent

Als u zoekt naar speelgras voor kinderen en huisdier(en) dan is de Bloemendael de beste keuze. Door de hoogte van de sprieten en de compacte samenstelling voelt dit gras extreem zacht aan.

€ 34,95 per m²

kunstgras-Wassenaar-de-Luxe.png

Wassenaar deLuxe

Dit grassoort bestaat uit drie verschillende kleuren vezels en een tweekleurige mosdraad. Dat zorgt voor een bijzonder mooie natuurgetrouwe uitstraling!

€ 22,95 per m²

Benieuwd naar onze top collectie grassen?  
  • Vraag een GRATIS stalenpakket aan!
Scroll naar boven