Kunstgras Drunen

U zoekt kunstgras dat zowel goedkoop als mooi en duurzaam is voor uw tuin, camping of sportveld in de omgeving van Drunen. Dat vindt u in het ruime assortiment van de Kunstgrasgigant. Met meerdere soorten siergras, speelgras, sportgras en gekleurd gras vindt u altijd kunstgras dat past bij uw tuin in Drunen. U vraagt eenvoudig online een offerte aan of koopt uw nieuwe kunstgras bij een van onze vestigingen!

Bel ons op 085 – 9020306Vraag een GRATIS stalenpakket aan!

Extreem goedkoop kunstgras dankzij onze couponhal nabij Drunen

In al onze vestigingen vindt u een couponhal met goedkoop kunstgras, ook in Zaltbommel, gelegen nabij Beesd. De couponhal bestaat uit een grote voorraad restpartijen in verschillende soorten en maten. Gezien het feit dat dit restanten en fabriekspartijen zijn, zijn deze coupons extra aantrekkelijk van prijs. De prijzen beginnen bij €8,92 per m2. Deze coupons verkopen wij in vaste maten. U kiest bijvoorbeeld uit 4 x 3 meter, 4 x 2 meter of kleinere afmetingen zoals 1,5 x 3 meter of 1,2 x 6 meter. Al onze coupons zijn voorzien van een duidelijk etiket met daarop de afmeting en de prijs.

Vraag een offerte aan!

Vraag eenvoudig een offerte aan

Uiteraard maakt u indien gewenst ook eenvoudig een keuze middels het assortiment dat u op onze website vindt. Ontvangt u graag persoonlijk advies of ondersteuning? Vul dan het contactformulier in of bel voor meer informatie over ons kunstgras naar het algemene nummer 085 – 902 03 06 of naar het nummer van de dichtstbijzijnde vestiging van Drunen, Zaltbommel (0418 – 68 49 44).

Bezoekers van deze pagina vonden de volgende pagina's ook interessant:
Kunstgras Beesd | Kunstgras Culemborg | Kunstgras Gelderland | Kunstgras aanleggen Veghel | Kunstgras Boxtel | Kunstgras Empel | Kunstgras Rosmalen |Goedkoop kunstgras Rosmalen | Kunstgras Uden | Kunstgras kopen Oss |Kunstgras Effen

Neem contact op

ONZE TOP COLLECTIE GRASSEN:  Uw beste keus!

TÜV Rheinland getest, bekijk rapport   ✓ Veilig en kindvriendelijk   ✓ 10 jaar garantie

kunstgras-Aerdenhout-Superieur.png

Aerdenhout Superieur

De unieke C-vormige vezel maakt dat dit grassoort een zeer sterke veerkracht heeft en hierdoor uitermate bestand is tegen zware en veelvuldige betreding. Daarom zeer geschikt als speelgras.

€ 31,95 per m²

kunstgras-Blaricum-Prestige.png

Blaricum Prestige

De UV-stabiliteit zorgt ervoor dat de frisgroene uitstraling behouden blijft op langere termijn. De hoogte en stevigheid van de vezels maken dat dit kunstgras geschikt is voor zowel sier als speelgras.

€ 27,95 per m²

kunstgras-Bloemendael-Excellent.png

Bloemendael Excellent

Als u zoekt naar speelgras voor kinderen en huisdier(en) dan is de Bloemendael de beste keuze. Door de hoogte van de sprieten en de compacte samenstelling voelt dit gras extreem zacht aan.

€ 34,95 per m²

kunstgras-Wassenaar-de-Luxe.png

Wassenaar deLuxe

Dit grassoort bestaat uit drie verschillende kleuren vezels en een tweekleurige mosdraad. Dat zorgt voor een bijzonder mooie natuurgetrouwe uitstraling!

€ 22,95 per m²

Benieuwd naar onze top collectie grassen?  
  • Vraag een GRATIS stalenpakket aan!
Scroll naar boven