Kunstgras dakterras

Kunstgrasgigant is de expert voor kunstgras op een dakterras. Bij ons hebt u een enorme keus aan wel meer dan 20 soorten kunstgras voor tuinen, balkons, dakterrasjes, speel- en sportvelden tegen scherpe prijzen. Wij verkopen rechtstreeks aan particulieren, instellingen, bedrijven of verenigingen. Wij hebben de beschikking over showterreinen bij onze vestigingen door heel Nederland. Neem voor het gehele aanbod een kijkje in onze winkel!

Bel ons op 085 – 9020306Vraag een GRATIS stalenpakket aan!

Kunstgras voor een dakterras op maat

Hebt u geen tuin, maar wel een dakterras? Fleur uw dakterras dan op met speciaal dakterras kunstgras van Kunstgrasgigant! De tapijten zijn van uitstekende kwaliteit en u kunt ze eenvoudig aan leggen. Meer voordelen van onze kunstgrassen zijn:

  • Voelt en ziet er uit zoals echt gras;
  • Zeer voordelig in aanschaf;
  • Kunstgras ook op een dakterras eenvoudig aan te leggen.

Bovendien hebt u de keuze uit diverse kleuren zodat u het gras geheel aan uw stijl dakterras kan aanpassen!

Vraag een offerte aan!

Showterrein

Voor kunstgras op een dakterras kunt u terecht op onze showterreinen in een van onze vestigingen. Hebt u verder vragen over de mogelijkheden? U kunt dan gebruik maken van het contactformulier! Kom ook eens langs in onze dichtstbijzijnde zaak en bekijk onze couponhal. Hierin vindt u vele kunstgrasrestanten, die niet hebben ingeleverd op kwaliteit en uiterlijk. Deze bieden wij aan tegen scherpe prijzen.

Kom langs in onze zaak en bestel kunstgras voor een dakterras of neem contact op!

Bezoekers van deze pagina vonden de volgende pagina's ook interessant:
Gekleurd kunstgras - Goedkoop kunstgras - Golf kunstgras - Grastapijt - Grijs kunstgras - Kunstgras - Kunstgras balkon - Kunstgras dakterras - Kunstgras kopen - Kunstgras matten - Kunstgras outlet

Neem contact op

ONZE TOP COLLECTIE GRASSEN:  Uw beste keus!

TÜV Rheinland getest, bekijk rapport   ✓ Veilig en kindvriendelijk   ✓ 10 jaar garantie

kunstgras-Aerdenhout-Superieur.png

Aerdenhout Superieur

De unieke C-vormige vezel maakt dat dit grassoort een zeer sterke veerkracht heeft en hierdoor uitermate bestand is tegen zware en veelvuldige betreding. Daarom zeer geschikt als speelgras.

€ 31,95 per m²

kunstgras-Blaricum-Prestige.png

Blaricum Prestige

De UV-stabiliteit zorgt ervoor dat de frisgroene uitstraling behouden blijft op langere termijn. De hoogte en stevigheid van de vezels maken dat dit kunstgras geschikt is voor zowel sier als speelgras.

€ 27,95 per m²

kunstgras-Bloemendael-Excellent.png

Bloemendael Excellent

Als u zoekt naar speelgras voor kinderen en huisdier(en) dan is de Bloemendael de beste keuze. Door de hoogte van de sprieten en de compacte samenstelling voelt dit gras extreem zacht aan.

€ 34,95 per m²

kunstgras-Wassenaar-de-Luxe.png

Wassenaar deLuxe

Dit grassoort bestaat uit drie verschillende kleuren vezels en een tweekleurige mosdraad. Dat zorgt voor een bijzonder mooie natuurgetrouwe uitstraling!

€ 22,95 per m²

Benieuwd naar onze top collectie grassen?  
  • Vraag een GRATIS stalenpakket aan!
Scroll naar boven