Kunstgras Culemborg

U zoekt kunstgras van hoogwaardige kwaliteit voor uw tuin, balkon of veld in de buurt van Culemborg. Dat vindt u bij Kunstgrasgigant en wel tegen bijzonder scherpe prijzen. Deze specialist beschikt over veel verschillende soorten grassoorten. Uiteraard neemt u deze eenvoudig af in verschillende maten. Daarnaast bent u welkom om ons ruime assortiment kunstgras te bekijken bij een showterrein in de buurt van Culemborg, zoals Zaltbommel.

Bel ons op 085 – 9020306Vraag een GRATIS stalenpakket aan!

Multifunctioneel kunstgras voor iedere toepassing in Culemborg

U vraagt zich misschien af of ons kunstgras ook geschikt is voor het doeleinde dat u in gedachten heeft. Echter, in ons ruime assortiment vindt u altijd een soort kunstgras die past bij uw wensen, eisen en verwachtingen. Wij maken onderscheid tussen de volgende soorten kunstgras:

Het voordeel van het gebruik van kunstgras op uw sierveld, sportveld of balkon in Culemborg is dat u nooit meer hoeft te maaien. Overig onderhoud aan uw gazon is ook verleden tijd! Daarnaast is ons kunstgras Uv-bestendig en rot- en schimmelvrij.

Vraag een offerte aan!

Bekijk, kies en koop bij ons showterrein

Naast dat u via onze website al onze soorten kunstgras ziet, bekijkt u deze ook goed van dichtbij bij een van onze showterreinen. Onze medewerkers adviseren u graag over welke soorten kunstgras het beste passen bij uw wensen. Al vragen? Neem dan contact met ons op via 085 – 902 03 06. Heeft u al een keuze gemaakt? U vraagt eenvoudig online een offerte aan!

Bezoekers van deze pagina vonden de volgende pagina's ook interessant:
Kunstgras Gelderland | Kunstgras aanleggen Veghel | Kunstgras Boxtel |Kunstgras Empel | Kunstgras Rosmalen | Goedkoop kunstgras Rosmalen |Kunstgras Uden | Kunstgras kopen Oss | Kunstgras Effen | Kunstgras Nuland |Kunstgras Rossum

Neem contact op

ONZE TOP COLLECTIE GRASSEN:  Uw beste keus!

TÜV Rheinland getest, bekijk rapport   ✓ Veilig en kindvriendelijk   ✓ 10 jaar garantie

kunstgras-Aerdenhout-Superieur.png

Aerdenhout Superieur

De unieke C-vormige vezel maakt dat dit grassoort een zeer sterke veerkracht heeft en hierdoor uitermate bestand is tegen zware en veelvuldige betreding. Daarom zeer geschikt als speelgras.

€ 31,95 per m²

kunstgras-Blaricum-Prestige.png

Blaricum Prestige

De UV-stabiliteit zorgt ervoor dat de frisgroene uitstraling behouden blijft op langere termijn. De hoogte en stevigheid van de vezels maken dat dit kunstgras geschikt is voor zowel sier als speelgras.

€ 27,95 per m²

kunstgras-Bloemendael-Excellent.png

Bloemendael Excellent

Als u zoekt naar speelgras voor kinderen en huisdier(en) dan is de Bloemendael de beste keuze. Door de hoogte van de sprieten en de compacte samenstelling voelt dit gras extreem zacht aan.

€ 34,95 per m²

kunstgras-Wassenaar-de-Luxe.png

Wassenaar deLuxe

Dit grassoort bestaat uit drie verschillende kleuren vezels en een tweekleurige mosdraad. Dat zorgt voor een bijzonder mooie natuurgetrouwe uitstraling!

€ 22,95 per m²

Benieuwd naar onze top collectie grassen?  
  • Vraag een GRATIS stalenpakket aan!
Scroll naar boven